1-årigt æg:)

I dag er det præcis et år siden, at jeg lå på en briks på Nørrebro og fik lavet den insemination, der resulterede i Jasper:)

Det er virkelig mærkeligt at tænke på!

Vi havde stort set ingen forestillinger om et succesfuldt udfald. Jo jo, selvfølgelig håbede vi, at det ville lykkes, men vi var blevet skuffet så mange gange før. Og vi havde jo Ane:) Lige den her behandling føltes lidt som at ønske på et stjerneskud eller smide en lille, bitte mønt ned i en kæmpestor brønd.

Det tog os mange lange snakke at nå frem til at starte i behandling igen. Jeg ville SÅ gerne! Men Fyrsten var bange. Bange for flere nederlag, bange for at det ville opsluge mig, bange for at jeg igen ville forsvinde ind i håbet og sorgen. Bange for hvad det ville gøre ved mig, ved Ane, ved os. Jeg havde bare en idé om, at det ville være noget andet. Det var ikke afgørende på samme måde som før. Vi VAR blevet en familie. Og det brugte jeg virkelig mange kræfter på at overbevise ham om. Men jeg forstod og forstår ham godt. Der er jo ingen garantier. Og selvom jeg havde en klar idé om, at vi var et andet sted nu, og at hele processen derfor ville blive en anden, så kunne jeg ikke love noget – hverken på hans eller mine vegne. Vi endte med at lave en aftale om at lægge ud med en enkelt behandling, og så tage den derfra.

Jeg kan huske, at jeg var lettere irriteret på lægen. “Det er vores 11. behandling. Jeg har let endometriose. Vi måtte aflyse forsøget i foregående måned pga cyster. Og nu siger du til mig, at der helst kun skal være ét æg??! Klaphat!” Og da vi mødte op til den sidste scanning for inseminationen var der kun et æg, så jeg tænkte “Nå ja, så er det bare sådan et for sjov forsøg….” Og måske netop derfor blev jeg på ingen måde opslugt.

Men der skal kun et godt æg til. Og det må ha’ været helt suverænt godt æg, når man ser på resultatet i dag;)

Jeg spiller ikke lotto. Og havde jeg gjort det, så var jeg stoppet. Så heldig kan man ikke fortsætte med at være:) Nogle brønde er det altså værd at tømme sin sparegris i!

image

 

0 kommentarer til “1-årigt æg:)”

  1. Jeres historie er så fin og rørende, og alle børn er jo små mirakler på hver deres måde. God søndag aften til dig og dine!

    1. Nej, det er ikke bare dig:) Jeg synes også, at han ligner sin far ret meget, selvom det ikke rigtig giver mening!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.