Noget om at blive ældre

Der er to dage til min fødselsdag! Ja, det er sådan noget, jeg går op i. Faktisk glæder jeg mig ret meget:) Der landede en pakke fra Bestseller på vores dørtrin forleden, og min fars kone have tippet mig om, at der var en fødselsdagsgave på vej. Jeg har naturligvis ikke smugkigget, bare mærket lidt;)

32 år bliver jeg. Det lyder voksent! Eller det lød voksent, da jeg var i 20’erne – nu synes jeg ikke, at det er helt så voksent endda. Men lidt er det måske nok. For jeg fandt mit første grå hår for at par uger siden, nogenlunde samtidig med, at jeg faldt over en artikel om Hanson-brødrene, som altså nu er ualmindeligt voksne med børn og alt muligt. Og hvis de er blevet ældre, så må jeg jo være det samme. Jeg blev mere overrasket over det med Hanson, end over mit grå hår. Dét blev jeg nærmest lidt begejstret over. Tænk, at jeg helt selv har groet et gråt hår! Eller dræbt det. Så må man da være en slags voksen!

Det er ikke mange år siden, at det med at blive ældre var et ret skræmmende koncept for mig. Men det handlede mest om det med børn. At jo ældre jeg blev, jo sværere ville det være at blive gravid. Og hver fødselsdag var på en eller anden måde en påmindelse om de børn, som jeg ikke havde fået. Nu har jeg satme to af dem!!!

I går formiddags slentrede hele familien afsted for at købe en is. Og da jeg gik der med lillebror hængende i viklen på min mave, og så Ane smøre hele cykelvognen ind i is, mens Fyrsten samlede en gigantisk hundelort op, så gik det op for mig, hvor ualmindeligt heldig jeg er! Lidt fordi det ikke var mig, der stod med lorten, og meget fordi jeg for fanden har to børn, en dejlig mand og mit helt eget hus! Og fordi jeg har fødseldag lige om lidt:)

Jeg har aldrig haft en såkaldt bucket liste. Jeg har ikke drømt om at rejse verden tynd, åbne en netbutik eller skrive en bog. Det var det her jeg ville! Få en familie og en ladcykel og en have, man kan plukke hyacinter og påskeliljer i. Bruge lørdagen på at spise filur, drikke kaffe og hoppe på trampolin. Måske male en vindueskarm eller lægge et puslespil, sætte god musik på og synge med – højt og tonedøvt. Sove til middag med min datter, snuse til min baby og kysse på min mand.

Og lige dér er jeg nu. Hvor de store planer for det næste år i mit liv er, at nyde livet ligeså meget, som jeg gjorde sidste år. Måske endda mere.

Så er det slet ikke så værst at blive et år og et gråt hår rigere:)

image

 

0 kommentarer til “Noget om at blive ældre”

 1. Du er simpelthen herlig. Nyd livet. Og tillykke med fødselsdagen lige om lidt. Den kan da kun blive fantastisk:)

  1. Og jeg bliver glad af dén kommentar:) Ja, det er da mega ungt! Og smart at gifte sig med én, der er 10 år ældre – så er jeg altid ung;)

 2. ET (1 – ÉT) grå hår! Jeg er dig dybt midundelig. Jeg kan ikke længere tælle mine – men inden længe vil jeg kunne tælle de, der ikke er grå! Men så er det jo godt at det kan farves og at gråt er det nye sort :-).

  Tillykke tillykke. Og stort hurra. Jeg giver kaffe – hvis du kommer til Øbro.

 3. Du gør mig umådeligt glad med dine indlæg, og lige præcis det her rammer lige præcis plet, og jeg kan erklære mig 100% enig! Hjerteligt tillykke med fødselsdagen, og med lykken!!

 4. Nemlig 😊 det er lige præcis derfor at jeg elsker livet i al almindelighed og mit i særdeleshed. Det er så dejligt enkelt og banalt ❤

 5. Åh, hvor lyder det rart. Jeg er 20 (snart 21) og det er lige det liv jeg drømmer om. Ikke om at se verden (jo, med min familie) og ikke om at blive kendis eller skrive bøger. Jeg drømmer om hus, børn og mand. –
  Min kæreste er ikke helt enig.. Faktisk mere bare lidt bange for mig 😀 haha!

 6. Det der er bare sådan et dejligt indlæg 💕 Har det selv på samme måde – faktisk rart at blive bekræftet i, at det er helt okay, at man ikke drømmer om Iron Man, kæmpe biler, store rejser mm.. 😊
  Din blog er skøn 😊 Og stort tillykke med fødselsdagen 🌸

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.