Et tak og en anbefaling

Tak for jeres søde kommentarer, både herinde og på Instagram, til min dullegrejsvideo! Det er lidt anderledes og noget mere angstprovokerende at udgive en video af sig end et helt almindeligt indlæg på skrift. Så tak fordi I tog så pænt imod det!!!

Selv er jeg faktisk ikke så vild med at se videoer på blogs. En enkelt én engang imellem er fin, men allerhelst vil jeg læse indlæg. Både fordi det langt hen ad vejen er den primære grund til, at jeg følger blogs – at de kan noget med skriftsproget! Men også fordi jeg ofte læser blogs i bussen eller i sengen, og jeg vil gerne skåne gamle Fru Madsen og Fyrsten, Ane og lillebror for at skulle lytte på, hvad diverse bloggere lige har behov for at fortælle. Når det er sagt, så synes jeg alligevel, at det fra tid til anden er ret hyggeligt at opleve bloggeren bag skærmen sådan næsten live:)

Og for at springe til noget helt andet, så havde jeg fødselsdag i går:) Fyrsten hejste flaget og bagte morgenboller, og min søde veninde, Maria, inviterede på frokost og efterfølgende kage og kaffe på Café Staalvand i Brønshøj. Hold nu op, for en hyggelig café! Fed indretning, god betjening og dejlig mad:) Og ingen forargede blikke da begge madammer hev ungernes madpakker ud af ammebh’erne. Dét kan vi li’! Så en varm anbefaling herfra:)

image

0 kommentarer til “Et tak og en anbefaling”

  1. Ih tillykke søde Elisabeth – det lyder som en dejlig dag 😀 Kage skal der til!

    Jeg hopper straks ind, og ser videoen – det er sgu ret så friskt; jeg haaader min stemme på video B-)
    Husker tydeligvis de utal af terapeut-til-borger-filmninger man skulle gennem på ergoterapeutstudiet, for at lære at “se sig selv udefra”. Brrh 😀 Så hellere lege med en gang dullegrej B-)

    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.