Fødselsdagsforsinkelser og trylletis

Sidste år fejrede vi min 31-års fødselsdag med fem dages forsinkelse. Dagen før min fødselsdag blev Fyrsten indlagt på Rigshospitalet med en blodprop, så der var selvsagt vigtigere ting at fokusere på end tallene på mit sygesikringsbevis.

Men da Fyrsten blev udskrevet, insisterede han på, at jeg skulle have det obligatoriske morgenbord med boller, blødkogte æg og gaver. Jeg protesterede ikke;) Så d. 17. april vækkede Fyrsten og Ane mig med sang og flag. Vi havde en dejlig morgen, og da boller og æg var fortæret og gaverne åbnet, gik vi i haven for at nyde forårssolen. Jeg lugede ud i et bed, mens Ane muntrede sig med de regnorme, jeg fik gravet frem undervejs. Efter lidt havearbejde og leg, smed vi os alle tre i dobbeltsengen og fik en god lur. Helt perfekt fødselsdag!

IMG_1832

 

IMG_1844

Lidt over middag dækkede Fyrsten op til en lækker frokost, og jeg kom pludselig i tanke om, at det var testdag. Egentlig skulle jeg ha’ taget testen om morgenen, men jeg havde ærlig talt glemt alt om det. Jeg havde nemlig testet negativ to dage tidligere, da jeg skulle et smut til lægen. I dagene efter Fyrstens blodprop, havde jeg været ualmindeligt svimmel. Først tænkte jeg, at det var chokket. Dernæst at det måtte skyldes elevatorturene på Riget. Men da gulvet havde gynget lystigt i fem dage, tog jeg alligevel et smut forbi lægen. Og for at udelukke en eventuel graviditet, havde jeg taget en test hjemmefra. Den var, som altid, bragende negativ. For første gang nogensinde i vores behandlingsforløb græd jeg ikke over resultatet. For jeg havde ikke forventet noget. Jeg tog til lægen og kom hjem med en henvisning til en øre-, næse-, halslæge, som jeg skulle besøge, hvis ikke svimmelheden aftog.

Men af en eller anden grund kom jeg altså i tanke om den graviditetstest, som lå ude i skuffen og forventede at blive tisset på. Og mens Fyrsten snittede agurker, tissede jeg i en rød melamin-kop. Så spillede jeg Candy crush på toilettet i et par minutter, før jeg, helt uden håb og forventning, rejste mig for at smide den negative test i toiletspanden.

Trommehvirvel…..

Der var to streger!

image

Når man aldrig før har set to streger, så er man slet ikke i tvivl. Ja ja, den ene streg var mega svag. MEN DEN VAR DER!

Jeg nåede at tænke, at jeg burde finde på en eller anden sjov måde at fortælle det til Fyrsten på. Men jeg var tom for idéer. Så jeg gik ud i køkkenet, stak ham testen og sagde “Jeg har også en gave til dig!”. Så hoppede og dansede vi lidt, før vi gik ind og spiste leverpostejsmadder:)

Jeg spurgte Fyrsten, hvad man så skulle gøre nu, når man havde fået en positiv test. Og han svarede, klog som han er, “Man skal spise is!”. Så vi gik op og købte soft ices.

Og da vi slentrede ned ad Hvidovrevej med maven fuld af soft ice, glæde og for mit vedkommende en lille babyspire, konstaterede Fyrsten tørt, at han nu syntes, jeg var en tand opmærksomhedskrævende.

“Ja ja, så er man ved at dø og får lige rampelyset for en kort bemærkning, før du kommer der og blærer dig med dit trylletis….. Se mig, jeg kan tisse streger frem;)”

Det må man jo give manden ret i;)

0 kommentarer til “Fødselsdagsforsinkelser og trylletis”

 1. 😂 ov hvor jeg bare EEEELSKER at læse dine indlæg. Skal sådan passe på med ikke at læse dem inde i seng om aftenen, hvor manden ligger ved siden af og snorker… han er ikke altid så meget for at blive vækket med en skraldgrinende kone ved sin side… netop som han har overgivet sig til drømmeland 😃. Tak for nogle fantastiske indlæg både på Bloggen og på instagram ♡♡♡

 2. Dejligt dejligt minde❤️❤️❤️
  Jeg fandt lige det billede, jeg tog, da jeg virkelig uventet testede positiv februar sidste år. Fem tests af tre forskellige mærker… Jeg kunne simpelthen ikke tro det – og sad da også på nyheden halvandet døgn, før jeg fortalte min mand det😇

  1. Sejt nok, at du ku’ holde dig! Hvordan fortalte du det?
   Jeg rippede hylden ved kassen i Netto for tests. Har stadig en kasse med et par og tredive positive tests – den lugter lidt af tis;)

   1. Haha, sejt at du har dem! Jeg tog et billede og opbevarede ikke selve testene sååå længe😏
    Jeg fik sønnike passet og inviterede ham (gemalen) ud at spise – jeg havde ikke nået at finde på noget fancy, men jeg havde skaffet en sut og pakket ind i en serviet😊 Han blev vildt glad – og gik rundt med sutten i jakkelommen i måneder❤️

 3. Tillykke med årsdagen! Jeg bliver helt rørt. Det er så stort og vidunderligt når man fortæller sin store kærlighed, at han skal være far (igen)!

 4. Tillykke med dagen.

  Jeg var sgu lige ved at tro, at du IGEN var gravid og fik helt sved på panden (på dine vegne – pyyyh!)

  Håber du er blevet fejret og at blodproppen siden, har holdt sig på afstand <3

  Man må jo virkelig få et chok!

  Trylletis – det lyder på en måde, slet ikke klamme ;O)

  Kram
  Betina

 5. Åh hvor er det altså et fantastisk indlæg. Krydser fingre for selv at kunne stå med en positiv test inden længe. Nyder at følge dig og din skønne familie 🙂
  Ha’ en skøn dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.