Anes kassetænkning

Annonce – indlægget er sponsoreret af Orthex.

Jeg har aldrig fået vist jer resultatet af Fyrstens barselsprojekt. Tadaaaaaaa:

image

For en dimsedulle som mig, er dét der himmel på jord! Jeg er så glad for den, og den samler støv spisestuen, lige som jeg havde forestillet mig. Meeeen nu skal det faktisk ikke handle om reolen, men om de hvide opbevaringskasser, som Orthex har været så søde at sende min vej. De kom vældig belejligt, må man sige. Jeg havde faktisk tænkt, at de nederste hylder, som er Anes, skulle huse nogle fede, gamle kurve. Meget Palæ Pompøsk;) Det gik ret godt til at starte med, men jo flere gange de blev trukket ud og skubbet på plads igen, jo flere grimme ridser kom der på hylderne. For ikke at tale om den kurv, der mistede bunden, da Ane brugte den til skammel for at kunne nå op på de andre hylder….

Nu kunne jeg komme med en laaaang salgstale. Jeg ku’ fortælle, at kasserne har rundede kanter, så de ikke ridser hylderne. Og at de dermed også er ret børnevenlige. Eller at de har flotte bambuslåg. Eller at de er helt geniale til opbevaring af legetøj, da de er lette, så Ane selv kan tage dem ned fra hylden, og fordi lågene ligger løst på og ikke kræver, at jeg løfter popoen fra sofaen for at hjælpe. Sagen er bare, at jeg ikke har en skid at skulle have sagt! For når det kommer til ting, som befinder sig i højden fra gulvet og en meter op, er det ikke mig, der udfører kvalitetskontrol! Så jeg giver ordet videre til chefen:

Kan den bruges som båd??

image

Tjek!

Kan den bruges som hat??

image

Tjek!

Kan den bruges som seng til Elsa??

image

Tjek!

Kan de bruges som højseng til Elsa??

image

Tjek!

Kan den bruges som seng til mig selv??

image

Tjek!

Kan jeg stå på den og nå op på de hylder, som mor tror, hun har for sig selv??

image

Tjek!

Hvis nu jeg fik lidt taletid, så ville jeg sige, at kasserne er en del af serien SmartStore Basket fra det svenske firma Orthex, og at de fås i tre størrelser og kan købes i Silvan og Bauhaus for 39,95 – 59,95. Lågene koster 49,95. Jeg ville også sige, at man kunne kigge forbi her for inspiration til flere opbevaringsløsninger, som er netop dét Orthex er særligt gode til – men jeg ville tilføje, at det er et pænt farligt kig, hvis man ligesom jeg hurtigt går totalt i funktionalitetsmode og mentalt begynder at farvesortere vanter, huer og halstørklæder! Åh, alle de muligheder!!!

Men – nu er det jo som sagt ikke mig, der er kvalitetschef her i hytten. Så jeg vil give ordet tilbage til chefen, som med disse ord giver den endelige godkendelse:

Mor, du putte lige mig og Elsa?!

image

Så gerne, deres højhed!

0 kommentarer til “Anes kassetænkning”

  1. Haha, tak for tip – de kunne godt blive en del af løsningen, når nyt hus skal indrettes😄
    Men den der tanke om farvesortering, den dropper du bare med det samme! Det er en verden af smerte, man ikke skal åbne døren til😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.