Mit forløb med Kejserinderne #1

Som nævnt skal jeg i gang med et online-forløb hos Kejserinderne. Jeg tænker at lade jer, der er interesseret, følge lidt med i, hvordan det går undervejs. Det kommer til at fremgå tydeligt i overskriften, sådan at I, der synes at kejsersnit og slaskede maver er ret uinteressant, let og elegant kan springe videre:)

For god ordens skyld må jeg hellere understrege, at mit forløb på ingen måde er sponsoreret! Jeg har selv punget ud for forløbet og deler udelukkende fordi, jeg har lyst, og fordi jeg tænker, at det måske kan have relevans for nogle af jer:)

Det er ved at være længe siden, at jeg tilmeldte mig forløbet. Så længe, at jeg nu modtager mails med overskrifter som “Du kan godt være stolt af dig selv!” og “Du er snart i mål:)”. Åhr, hold kæft, jeg er jo for dælen ikke kommet i gang endnu! Cybermobning;) Jeg har sådan en fuldstændig åndssvag idé om, at jeg SKAL starte op en mandag. Ellers går det ikke. Og nu har det været mandag et par gange de sidste 8-9 uger, uden jeg har fået gjort noget ved det. Så nu har jeg planlagt at starte op i morgen. Heldigvis kan jeg hoppe tilbage i min indbakke og starte ved første mail. Så bliver udfordringen bare at finde et kvarter dagligt, hvor jeg prioriterer maven højere end at se Paradise Hotel Debatten og spise rugler med Nutella….

Motivationsbilleder:

Lige nu ser jeg sådan her ud og måler 90 cm. om maven: 

image

Den er som sådan ikke slem! Men jeg vil dog gerne tilbage i almindelige bukser, så jeg må hellere selv gøre en indsats.

Er jeg rigtig heldig, kan jeg måske komme tilbage i denne nederdel. I så fald lover jeg at smide striksokkerne;)

image

 

0 kommentarer til “Mit forløb med Kejserinderne #1”

 1. Jubii, jeg glæder mig til at følge dit forløb. Jeg købte selv “pakken” tilbage i marts, da kejserinderne havde fødselsdag og der derfor var halv pris. Jeg modtager samme mails med overskrifter som dig, og jeg er endda stadig gravid!!😊 Ved dog, at jeg skal have planlagt kejsersnit (som sidste gang for 3,5 år siden), og denne gang har jeg besluttet at gøre noget aktivt for at træne maven op igen. Så jeg er vildt glad for, at du deler.

  1. Så håber jeg, at jeg kan fremvise nogle fine resultater:) Og det skulle jo være et virkelig godt forløb! Pøj pøj med pks:)

 2. Jeg glæder mig til at følge med. Har selv planer om at starte på forløbet. Kunne egentlig starte i dag (4 uger efter fødsel) men venter nok på at lægen har sagt go til træning.
  Tænker du nok skal komme tilbage i nederdelen igen og må sige at din mave ser fin ud, nu ved jeg selvfølgelig ikke i forhold til hvordan den var, men kan jo sammenligne med min egen;) og håber da at den med tiden nærmer sig noget der ligner din. Så er der nemlig håb for alt det lækre tøj, der ligger i skabet…😊

  1. Jeg kom til at shoppe lidt motivationstøj i dag. Det er en vigtig del af et træningsforløb;) Husk det til når du går i gang;)

 3. Det er rigtig fedt, at du indleder med den der indledning. Jeg sluger sådan set alting råt på trods af ingen børn og ingen på vej her, men det synes jeg faktisk er målgruppe-service! Det var bare lige det – du er skøn!

 4. Aaarhmen for pokker da også!!!
  Kæmpe tillykke!
  Får jo helt tårer i øjnene.
  Glæder mig til om 2år når det bliver min tur 🎉🎊😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.