Babser, sushi og ligtorne

Når man har en blog, så får man ind imellem nogle tilbud eller invitationer til diverse ting og sager. Noget af det giver mening – andet knap så meget. Som dengang jeg blev tilbudt at teste en dating-app… Man skal ikke læse meget mere end et kvart indlæg herinde for at finde ud af, at jeg er gift. Og er man i tvivl, kan man måske få et lille hint fra bloggens navn;)

Andre gange møder man op til noget, hvor man bare med det samme ved, at det er meant to be. Som I går aftes, hvor jeg mødte op til et event hos Tiger og vadede direkte ind i en plakat med dette motiv:

image

Ja, det er en taske med babser på! Man skal ikke kende mig særlig godt for at vide, at babser er noget, jeg forstår!

Allerede der var stilen ligesom lagt til en ret god aften:) Den blev kun bedre af mit første rigtige møde med sushi. Grin bare, men den er sgu god nok. Sushi og jeg havde et halvhjertet møde for en 10-15 år siden, som efterlod mig uimponeret og sulten, hvorfor en second date aldrig kom på tale. Før i går. Måske jeg bare ikke var helt klar og moden nok til sushi dengang – det skal jeg ikke kunne sige. Men mødet i går var en bragende succes. Orv, det var lækkert! Værre blev det ikke da der også kom et fad med donuts på bordet. Babser og mad – det er fandme noget, jeg forstår mig på!

image

Eventet var super hyggeligt! Selskabet var godt og maden ligeså, og jeg formåede på forunderlig vis ikke at kaste særlig meget med den. Og så kunne aftenen jo godt slutte der. Hvis altså ikke det var fordi, at jeg jo stadig er mig;)

Da lillebror meddelte, at vi burde vende næserne hjemad, satte vi kurs mod Hovedbanengården i silende regnvejr. Og da vi landede på spor 12 blev vi mødt af meldingen om, at vores ene mulige s-tog var helt aflyst, mens det andet kørte hver 30. minut. Det var naturligvis netop kørt, så vi kunne se frem til 27 minutters kold og klam ventetid. Vi var langt fra de eneste ventende, og alle bænke var optaget. Da jeg var højgravid, blev jeg tilbudt bænkplads til højre og venstre, men nu hvor maven er forsvundet, må man affinde sig med at stå. Hvilket som oftest også er ganske fint. Hvis det altså ikke var for den lille lorteting, der fulgte med min graviditet: ligtornen! Jeg gik stort set fri for alle graviditetsgener, men de der 30 kilos ekstra belastning medførte en lille, møg modbydelig satan under min ene hæl. Og som jeg stod der på perronen i mine knap så vandtætte Converse, besluttede ligtornen, at det da var alt for længe siden, at den havde gjort opmærksom på sig selv.

Klokken er 4 nu. Jeg har sammenlagt sovet i sådan cirka 17 minutter, fordi jeg har helt ufattelig ondt. Det er allerværst, når jeg ligger ned eller står fladt på foden, så nu har jeg dinglet rundt i stuen på tæer de sidste par timer. Jeg glæder mig allerede helt vildt til at skulle have to børn hjemme i morgen. Jeg kan jo for dælen ikke hinke ned og aflevere Ane. Og min kaffedate i Brønshøj har længe udsigter, da hinketuren dertil også synes temmelig uoverkommelig. Pis, altså. Nu gik det ellers lige så godt. Men jeg har stadig fået en taske med babser på;)

Hvad man ikke blogger om kl. 4 om morgenen….

Sidder du derude og ved præcis, hvordan man sender en ligtorn ad helvede til, så er det NU, du skal råbe højt. Eller i morgen tidlig, hvis det passer dig bedre.

0 kommentarer til “Babser, sushi og ligtorne”

 1. Fodterapeut! Jeg har selv en ligtorn på min lilletå og jeg har tid i dag hos fodterapeuten. Så om et par timer er den væk! Ja, de er nogle sataner de ligtorne!! Af med dem!! 😉

 2. Udover et besøg hos en fodterapeut må du nok desværre også overveje at slå op med dine elskede All Stars, det er lortesko for fødderne 🙁

  Der findes et særligt plaster (købes på apo eller Matas), som trykaflaster – det ville jeg få fat i ASAP, når du har så ondt, som du beskriver.
  God bedring!

  1. Ej nej nej nej nej, det sagde du ikke lige??! Så lever jeg sgu næsten hellere med smerten;)
   Jeg tog sådan et plaster på i går formiddags, fordi jeg syntes, den var øm. Så er lidt i tvivl om, om det er pga plastret, at det pludselig gjorde så mega ondt?! Skiftede det i nat i håbet om smertelindring, men det hjalp desværre ikke:(

 3. Hold da op – det sushi ser lækkert ud. Hvordan har du dog kunne klare dig uden i alle de år ;-). Jeg tager gerne med næste gang.

  Anyhow – husk at der er kaffe på Østerbro, så snart du altså kan gå på foden igen. Ellers er du velkommen til at have benet oppe imens.

  1. Det skal jeg huske;) Jeg har dig og kaffen i tankerne og råber højt (eller skriver på face), når der er hul i kalenderen – så kan vi lave en date:)

 4. Desuden er det selvforkælelse at gå til fodterapeut, og hvem trænger ikke til at få nusset om fødderne? Ligtornen blev fjernet og beskeden var at skoene nok er synderen. De må ikke klemme…

 5. Har haft min ligtorn siden jeg ventede min Emily for 15 år siden. Den volder mig vanvittige smerter. Har nu 3 år i træk gået til fod”dame”, inden der, gik jeg når jeg havde råd…den er der stadig (kommer hver 4. Uge) God fornøjelse,- jeg tror ikke på, at den nogensinde går væk.. Den har kostet mig SÅ mange penge 🙁 sig endelig hvis du finder en anden løsning… Kh og god kamp💪🏼

  1. Auch, det lyder godt nok ikke lovende! Kan de ikke operere den væk eller sådan noget? Det lyder da ulideligt:( Min foddame tror, at jeg har trådt noget op i foden. Har en date med hende igen i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.