Man bør holde sig fra de sociale medier….

mors dag, hvis du har en fyrste kæreste, der mener, at sådanne mærkedage er noget opreklameret bavl. “Se lige mine flotte blomster/børnetegninger/smykker/silikonebryster!” Ja, det er meget fint, men se lige engang en stor bunke vasketøj JEG har fået lov at ordne;)

På fredage, hvis du er på kur! “Åh, intet som at starte weekenden med en musselmalet skål fyldt med farvekoordinerede e-numre!” Hvad er der nu galt med rosiner i en melaminskål??

På fredage, hvis du har købt for 100 kr. bland selv slik. “Åh, intet som at starte weekende med et musselmalet fad fyldt med udskårne frugter, nødder og bøgeblade!” Hvad er der nu galt med e-numre i en melaminskål??

Den sidste uge af juni, hvis du har børn. Nå, så du er på Roskilde Festival, hvor du sover ad helvede til, drikker for meget og bader i andres kropsvæsker? Jeg er på barsel, hvor jeg sover ad helvede til, drikker for meget og bader i andres kropsvæsker…. #helleregylpendklamydia

Fra maj til september, hvis du ikke gider glo på andres solbrune stænger gennem et glas rosé. Personligt er det nok for mig at glo på mine egne blege stakler henover en kop lunken kaffe.

Fra maj til august, hvis du ynder at købe dine tomater og ærter i en platicbakke i Netto. #byhave #hjemmegroning #sundereendsund

På onsdage, hvis det tætteste du kommer på glimmer er, når ungen har tørret snot af i dit ærme. Det glimter så smukt i solen!

Til jul, hvis du er en af dem, der har været så dum fornuftig at hoppe med på ‘vi giver kun børnene gaver’-vognen. “Se lige mine flotte øreringe!” Ja ja, de er skide flotte, men jeg får nu lov at sove sammen med Elsa og en bog om gårdens dyr. Med naturtro lyde.

På lørdage, hvis du har børn. “Se mig, jeg har min lille, sorte kjole på og drikker drinks på #hipsterbar!” Ja, se mig, jeg æder træstammer i min badekåbe, mens jeg klipper tånegle.

Den første uge af hver måned, hvis du er en fattigrøv. “Se denne lækre collage med septembers must haves!” Eller se mig forsøge at adskille lagene i mit toiletpapir!

Om foråret, hvor hveranden dag er en helligdag. “Yay! Sove-længe-og-sippe-drinks-med-veninderne-miniferie!” Eller Yay. Insitutionerne har lukket. IGEN….

På fredage, hvis du har børn. #tgif #pålélémedannemette #vildungdom. Eller bare #FUCK.DIG!

Hver dag, hvis du er den kronisk sultne type.

Fortsæt endelig selv listen:)

image

0 kommentarer til “Man bør holde sig fra de sociale medier….”

  1. Hvis man bor udenfor Danmark… Det virker som om, der konstant er en kombination af helligdage, bland-selv, sommervejr (i maj!!!) og rosé i DK! Jeg ved ikke helt hvad der er gået galt med USA, men de lader til at have droppet kristne helligdage, glemt at indføre bland-selv i første omgang, netop afsluttet en uge med heldagsregn og rosé… Jeg ved ikke, jeg tror der er brug for noget stærkere når man først tjekker Instagram og kommer i tanker om ovenstående 😉

    1. Ja, det ku’ godt lyde som om, at du skulle finde noget med lidt flere procenter;) Jeg ved da heller ikke lige, hvad der sker for, at vi nærmeste er gået fra vinter til sommer på 14 dage?!!

  2. Haha, så sandt så sandt. Men hvad så med mandag, hvis man arbejder, og visse andre sidder og drikke kaffe i sofaen, fordi baby endelig har lært at sove, uden at blive kørt i barnevognen. #elskerbarsel. Måske jeg faktisk også har fortjent chips? Det er jo ret godt klaret, at jeg har lært barnet at sove!?

  3. Haha – spot on.. Jeg kunne nikke genkendende til det meste;-) Især det der med at hade foråret med alle de helligdage, hvor jeg som selvstændig skal have barn hjemme uden at nogen betaler for mine fridage:-/ Og deraf fattigrøv, der misunder andres miniferier;-)

  4. Jeg Elsker din blog!!! Du er så sej. Faktisk tror jeg vi har mødt hinanden en januarmorgen på Diakonissestiftelsen, hvor du meget gravid spurgte mig om vej. Jeg var en meget forvirret studerende med en cykel. Forvirret, fordi jeg ikke engang selv kan finde rundt derinde, og samtidigt tænkte “hey, var det ikke hende der fra den der blog?!” 😀

  5. Når man er på barsel – og alle de andre barslende sidde på smarte caféer med smarte solbriller, nyvasket hår og glade babyer og sipper iskaffe (sikkert også babyen?), mens en anden én sidder fast under en hidsig, evigtsulten baby – i en gylpeplettet lænestol oh matchende trøje, der – ligesom håret – ikke har været vasket i en uge. Mindst.
    Ja, det der barsel var i hvert fald ikke instagramværdigt for mit vedkommende 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.