Strut samler ind – vil du være med?

Jeg har det ret godt herhjemme i min barselsboble! Vi mangler ingenting. Jo, det skulle da lige være en tremmeseng til lillebror, men så tjekker jeg dba eller Reshopper, eller planlægger en tur til Ikea, og så er det klaret. Nogen reelle bekymringer har vi ikke. Fordi vi er røv heldige!

Sådan er det ikke for alle.

Stine og Strut har fået den super fine idé at starte en indsamling i samarbejde med Røde Kors til fordel for de mødre, som ikke er ligeså heldige som dig og mig. Dem, som ikke får kastet udstyr i nakken af naboen, eller lige kan svinge dankortet i Ikea, når sengen trænger til en opgradering. Mere præcist handler det om de mødre, som lige nu bor på Asylcenter Avnstrup og Roskilde. Mødre som i den grad kunne bruge en håndsrækning!

Det er muligt at donere ventetøj, babytøj og udstyr hos Strut på Nørrebro i denne uge og næste uge med, og jeg er gået i gang med at finde ting frem fra gemmerne.

Vi har eksempelvis to fyldte bæreposer med sutteflasker og tilbehør. Hvis nu lillebror en dag skal ha’ en flaske. Men hvad skal jeg med 15 flasker? Hvad skal jeg med 10 sæt sengetøj? Hvad skal jeg med to skråstole? INGENTING! Særligt ikke når jeg ved, at der findes mødre, som intet har.

Har du, ligesom jeg, mere end du reelt behøver, så fyld en pose og tag en tur til Strut (eller send med posten til Strut på Fælledvej 13, 2200 Kbh N.)- så sørger de for, at dine ting kommer videre til nogen, som virkelig mangler:) De har allerede modtaget en del vente- og ammetøj, men der mangler stadig babytøj og udstyr, som babyalarmer, bæreseler, klapvogne, højstole mm.

image

0 kommentarer til “Strut samler ind – vil du være med?”

  1. Og alle bloglæsere som måske bor udenfor København og mere på landet, kan aflevere tingen hjemme hos os på Midt-Sjælland de indtil 31. Maj. Slå på tråden til mig på 28749313. Knus L

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.