Nu med Snapchat

Lillemor inviterede til kaffe her til morgen. Med den skumle bagtanke at få mig på Snapchat! Hun havde købt en ost med kommen, som hun truede med at gnubbe på min kind. Så jeg valgte Snapchat.

Jeg kan virkelig ikke særlig godt li’ kommen. På den der ‘jeg kaster lidt op i munden på mig selv’-måde. Om jeg kan li’ Snapchat, ved jeg ikke helt endnu. Det er sådan en lidt mærkelig form for envejs kommunikation, er det ikke?! Men jeg ikke fået kvalme endnu, så det er i hvert fald bedre end kommen!

image

Jeg hedder naturligvis ‘fyrstenogfruen’:)

Er I vilde med det der Snapchat? Og hvem følger I og hvorfor?

0 kommentarer til “Nu med Snapchat”

 1. Jeg følger Mine venner og veninder, de samme bloggere som jeg følger – nogle “kendte” sådan lidt On/off. Jeg synes det giver et dejligt uhøjtideligt indblik i hverdagen hos dem man følger – sender også en del billeder af sted, da de, modsat facebook og Instagram som udgangspunkt ikke bliver gemt nogle steder. Er fx ikke så vild med billeder af min datter på Facebook…

 2. Jeg er blevet fan af Snapchat. I starten fattede jeg ikke fidusen. Man kunne jo lige så godt sende billeder eller videoklip til sine venner over sms … eller IG.

  Men som jeg fik tilføjet flere og flere af mine venner – især lærerkollegaerne – blev det sjovere. Kollegaerne og jeg tog pis på hinanden ad den vej, lavede pranks på hinanden, filmede det og trykkede send. Det gør man åbenbart ikke så meget på sms, men vi gjorde pludselig på snapchat.

  Jeg kan også godt lide at følge enkelte kendte mennesker og bloggere på snapchat, fordi det viser dem ‘live’ her og nu, og det er nu meget sjovt.

  Men altså, det er også et tidsrøver-medie ligesom meget af alt det andet er, og jeg skal huske mig selv på ikke at tænke i snapchat eller instagram-baner ind imellem.

  Jeg følger dig på snappen nu, og synes det er hyggeligt og sødt at se dig famle rundt her i opstartsfasen. Præcis som jeg selv (og alle andre) gjorde.

  You’ll get the hang of it 🙂 Men giv det tid.

 3. Jeg fattede virkelig ikke fidusen til at starte med.Men det kom snigende. Især fordi der ikke er konkurrence om likes eller følgere, som der er på så mange andre platforme. Det er helt nede på jorden. Og sjovt!

  1. Det er nemlig ret hyggeligt:) Selvom jeg stadig ikke helt har luret alle de forskellige ting man kan derinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.