Børnehavestart og vandpytteleg

Annonce! Indlægget er lavet i samarbejdede med Reima🙂

Jeg er stadig bange for børnehaver! Meeeeen jeg er rykket ned på angst-listen og er vel på et lille 4-tal. Jeg synes stadig, at det er mange børn til få voksne! Men her to ugers tid efter opstart kan jeg heldigvis konstatere, at Ane elsker det:)

Ane, jeg går nu.

Hej hej, mor. Vi ses i morgen:)

Hun er startet i børnehaven sammen med sine to bedste venner fra vuggestuen. Den ene går faktisk endnu længere tilbage, da de også var sammen i mødregruppen og dagplejen. Derudover er en del af de andre børn på Anes stue nogen, hun i forvejen kender fra vuggestuen. Og jeg tænker, at det har en stor betydning, at hun er omgivet af andre børn, som hun kender og føler sig tryg ved:)

Spørger man Ane, er det bedste ved børnehaven uden tvivl legepladsen! Ikke på grund af seje gynger eller en stor rutsjebane, men fordi den nærmest er en stor zoologisk have. De har nemlig både grise, geder, kaniner, høns og fugle, og Ane ELSKER det! Jeg elsker det også lidt:) Jeg synes, det er helt fantastisk, at børnene får så tæt et forhold til dyrene. Det er ikke bare nogen, de tager forbi og kæler engang imellem – de er der hele tiden. Og oftest går grisene bare rundt blandt børnene på legepladsen. Min umiddelbare tanke var faktisk, om det ikke var lidt synd. Om børnene så ikke jagtede dem eller andet i den dur. Men det gør de ikke. De er der ligesom bare og får en kælende hånd over ryggen i ny og næ.

Ane starter gerne dagen med at tage en runde på legepladsen. Hun skal lige tjekke, at alt ser ud som dagen før. I de her dage, hvor det regner nonstop, har hun fået det regntøj på, som vi fik tilsendt fra Reima for lidt tid siden. Måske I husker, at vi også ‘testede’ flyverdragt derfra i vinters. Denne gang har vi fået lov at få en meget fin, pink jakke, et par regnbukser og de fedeste gule gummistøvler. Både gummistøvlerne og jakken har små læderstropper bagpå og i lynlåsen, hvilket jeg synes er en lækker detalje – Ane er naturligvis pænt ligeglad med lige den del;)

image

image image

Jeg synes simpelthen, at det er det lækreste sæt! Både fordi det er så super fint at se på, men også fordi det er virkelig god kvalitet! Både jakke og bukser er med vandtætte sømme, og bukserne har gummistrop i fødderne, som jeg dog ikke fik sat fast om støvlerne, før Ane kastede sig over den første og bedste vandpyt. Det kostede et strømpeskift, men jeg er helt sikker på, at Ane syntes, det var dét værd;)

Jakken er vandafvisende, så den kan både bruges som overgangsjakke og regnjakke. Og ja – så er den pink, hvilket er yndlingsordet herhjemme for tiden:)

Gummistøvlerne er gule! Behøver jeg sige mere??;) Bare de fandtes i min størrelse! Jeg har altid drømt om er par gule gummistøvler!

Og fed detalje: man kan tjekke om størrelsen er den rigtige på sålerne. Ikke noget med at måle eller tegne fødder op – bare glad smiley og sur smiley. Det er fandme smart!

image

 

Lige præcis det sæt, som Ane har fået, er desværre udsolgt, men du kan finde mange andre lækre sæt lige her. En del af det er på tilbud lige nu, og med det vejr vi har for tiden, er det vist næppe nogen dårlig investering;)

Vi skal holde her ferie her i Danmark, og drager af sted mod Vejlø ølejr i morgen. Med tasken fuld af regntøj til både børn og voksne;)

0 kommentarer til “Børnehavestart og vandpytteleg”

    1. Tak for tip! Jeg fandt faktisk også nogle par på Zalando. Da jeg ledte for 2 år siden, var der ingen at finde, men mindre man havde en mindre formue;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.