Vejlø, sommer og sol(id regn)

Vi tager på ferie i dag. Til de varme lande? Niks, vi skal, som altid, på Vejlø. Og godt nok skal vi ikke bo i telt i selve ølejren, men i stedet under næsten tæt tag på gården, men det er nu alligevel lidt ærgerligt, at vejrudsigten ser sådan ud:

image

MEN man kan faktisk også lave pisse hyggelige ting i regnvejr:)

Jeg tænker, at vi kan bage pandekager og spille spil. Jeg pakker lidt forskelligt krea-gejl til Ane og mine ‘The 1000 dot to dot book’-bøger. Dartskiven kan sagtens hænges op i hestestalden, og det er skønt at bade i regnvejr!

image

Ja, Vejlø er lækkert i høj sol. Ingen tvivl om det! Men der er satme også dejligt i regnvejr – bare på en anden måde. Oftest er det på de våde dage, at jeg tager min ‘terapi-tur’, som de andre på øen kaldet det. Kan I forestille jer, hvor mange gamle, glemte ting, der befinder sig i et hus, som ikke er blevet ryddet op til bunds i mere end 40 år? Jeg bliver fuldstændig høj bare ved tanken, og jeg finder nye ting hvert år!

Og så der er en helt særlig stemning i hestestalden, når ølejrfolket søger ly for regnen med deres øl, deres instrumenter og deres ukuelige ølejrglæde, som ingen mængder af regn kan ødelægge.

Vi lander på øen først på aftenen, og de første ølejrdeltagere skulle gerne dukke op i morgen formiddag. Det giver mig tid til lige at snuse Vejlø ind i ro og fred. Jeg glæder mig allerede nu til at drikke min aftenkaffe på bænken ved badebroen med udsigt over Nakskov Fjord. Også selvom den muligvis bliver fortyndet af lidt regn;)

– Jeg må hellere tilføje, at Palæet er lånt ud, mens vi er væk. Alt andet ville være synd for vores planter. Og ikke mindst hund og kat;)

0 kommentarer til “Vejlø, sommer og sol(id regn)”

  1. Iih, jeg davner dig sllerede lidt ved tanken om at du er langt væk.
    Hav en dejlig tid. Du er altid så glad når du kommer hjem derfra.
    <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.