Vejlø-snak

Jeg har netop fået årets første Vejløbad. Desværre ikke i fjorden, da solen stadig ikke er skruet op på fuld styrke, hvorfor jeg valgte den lunere løsning, som er en bruser i en skurvogn.

Jeg kan godt savne ‘de gamle dage’, hvor der hverken var lys eller varmt vand på gården på Vejlø. Så var det tætteste, man kom på et bad, en badetur i fjorden eller en etagevask i køkkenet med vand varmet op på komfuret. Jeg valgte gerne den første løsning, som for det meste nok var en kold fornøjelse, men af samme grund havde den bedste effekt på de tømmermænd, der automatisk følger med et Vejlø-ophold, når man er ung og uafhængig.

En sommer lå Per Pervers fast med sin lille fiskerbåd ved badebroen. Og når jeg gik ud af badebroen om morgenen, bankede jeg på taget af båden, inden jeg hoppede i vandet, med det resultat, at Per havde fremtryllet en kop dampende varm kaffe fra sin trangia, når jeg igen var retur fra bølgerne. Så delte vi en kop kaffe og udvekslede et par historier og gode grin, og så var dagen ligesom i gang.

Hvorfor han kaldes Per Pervers, ved jeg ikke, for historierne er mange. Særligt de af dem, der kommer fra hans egen mund, og som muligvis er lige en tand for ‘vovede’ til at dele her;) Men jeg kan afsløre, at han engang “kendte en pige, der havde kus’lapper på størrelse med sadeltaskerne på en Harley Davidson!”😉

Det er det fedeste ved Vejlø – menneskerne! Den brogede skare af folk, der passerer igennem i løbet af sommeren. Alle typer og alle samfundslag er repræsenteret. Og hver især medbringer de historier og fortællinger, som deles over lejrbålet og morgenkaffen. Men de bedste historier er nu dem, som vi sammen skaber lige her på en lille plet i Nakskov Fjord:)

Vejlø er og bliver mit yndlingssted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.