Hjemvendt! Og verdens bedste salat:)

Vi kom hjem fra Vejlø for et par dage siden, hvilket altid er en mega ambivalent fornemmelse! Det er så dejligt at være hjemme – og det er så lidt dejligt ikke at være på Vejlø;)

Vi snakker lidt om at tage et par dage mere derover i uge 29. Selvom jeg jo synes, at Vejlø er skøn i al slags vejr, så har det bare ikke været rigtig ferie uden en badetur på Vejlø. Og jeg var sgu for stor en kylling til at springe i fjorden i sidste uge!

Uge 29 plejer at være velbesøgt. Der er ‘Scenen er din’ i ølejren, og gennem hele ugen kan man øve sit nummer i det gamle frugthus, før selve showet fredag. Både børn og voksne stiller op, og det ender altid med en stor fest. Det kunne være lidt dejligt at få den oplevelse med:)

Men for nu er vi hjemme i Palæet og nyder at sove i vores egen seng. Den gamle karlekammerseng på øen er vanvittigt charmerende og vanvittigt ukomfortabel, så jeg nyder virkelig at vågne op uden en fjeder boret ind i hoften. Jeg nyder knap så meget tanken om at skulle i Ikea lige om lidt, men vi mangler lidt forskelligt, så der er ingen vej udenom. Send positive tanker min vej, ikk’?!

Og apropos intet af det overhovedet, så smed jeg et billede ud på Snapchat i går af verdens bedste salat, som min veninde Ditte præsenterede mig for sidste sommer. Jeg kan se, at snappen er blevet screenshottet et par gange, så I får den lige her også:)

image

Vandmelon, edamamebønner, feta og belugalinser. Ingen større videnskab, bare skær vandmelon og feta i tern, smid en håndfuld bønner og en dl. kogte linser ved. Nam nam!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.