Vind billetter til Knuthenborg:)

Annonce – indlægget er lavet i samarbejde med Knuthenborg Safaripark

Vi tog lige en lille afstikker fra Vejlø i sidste uge og kørte et smut til Knuthenborg. Det var ret heldigt, at vi havde den tur i kalenderen, for vejret var ikke noget at råbe hurra for, så vi havde brug for, at der skulle ske lidt andet. Og Knuthenborg er bare altid et hit! Jeg er vokset op en spytklat derfra, så jeg har selv været der mange gange som barn, og Ane var med for første gang sidste sommer.

Da vi ankom til parken, byttede vi om på autostolene, så Ane kom om og sidde på forsædet, hvilket i sig selv var mega stort for hende! Hun fik brochuren i hånden, og så valgte hun ellers selv, hvilke dyr, hun gerne ville se:) Hun var allermest spændt på at se girafferne, og begejstringen var også til at få øje på, da vi trillede forbi de enorme dyr: “Se mor – de findes VIRKELIG?!!”:) 

Æslerne og gederne var også en stor oplevelse for Ane, da man kan stige ud ad bilen og klappe dem. En enkelt ged var helt tydeligt røv træt af at blive befamlet;)

image

Mine personlige favoritting i Knuthenborg:

 • Abebussen. Man får en lille håndfuld mad, som man kan give aberne gennem vinduet i bussen. Det ved de naturligvis godt, så i det øjeblik bussen kører gennem lågen, hopper de op på bussen. Ane fik et lille chok til at starte med, men syntes derefter at det var svært underholdende! Hun gav al sin mad til én grådig fætter. Da den var væk, gav hun ham også min.
 • Gederne og æslerne. Det er et sikkert hit med de dyr, man kan komme ud af bilen og kæle med. Både for børn og voksne.
 • Limpopoland. KÆMPE legeplads med hoppepude, rutsjebaner, gynger mm. Der er desuden en vandlegeplads, så det er en god idé at medbringe badetøj:) Foruden alskens underholdning til børnene, er der spisesteder og iskiosker. Vi havde fået muligheden for at prøve deres picnickurve, som var en STOR tapas til mig og Fyrsten, og en hyggelig ‘madpakke’ til Ane med pølsehorn, frugt, kage og en lille gave. Vores tapas var mega lækker og et virkelig godt alternativ til pizza/burger. Der er også rigeligt med borde og bænke, hvor man kan indtage medbragte madpakker, hvis man er mere til det:) Og så må jeg anbefale deres Mokka frappé – mmmmm!
 • Bygningerne. Ja, jeg har jo noget med huse. Og der ligger de smukkeste og mest eventyrlige huse fra 1800-tallet rundt omkring i parken. Hvor der rent faktisk bor folk! Nøj, jeg ville gerne ha’ banket på for en guidet tur!
 • Rhododendronhaven som bare er helt afsindigt smuk!

image image image image image

Når man har betalt entré til parken, kan man i princippet bruge hele dagen derinde. Og det er ikke noget problem, for der er mere end rigeligt at opleve. Udover dyrene synes jeg, at parken og naturen i sig selv er helt vildt smuk og spændende. Vi tog den korte udgave af hensyn til trætte børn, men jeg glæder mig til at ungerne når en alder, hvor vi kan nå hele parken rundt.

Og nu til det sjove:) Jeg har fået muligheden for at udlodde en tur til Knuthenborg for to voksne og to børn. Alt du skal gøre er at smide en kommentar herunder – skriv gerne et par ord om, hvad I helst vil se i parken. Jeg trækker en heldig vinder på fredag:)

0 kommentarer til “Vind billetter til Knuthenborg:)”

 1. Ja, Knuthenborg Safaripark ville jeg ikke lave et samarbejde med mig 😭 *Snøft Snøft*. Men så kan jeg jo deltage i din konkurrence! Jeg har altid drømt om at komme til Knuthenborg <3 Har aldrig været der.

 2. Jeg ville rigtigt gerne selv afsted, men ville forære billetterne til en veninde og hendes familie, som har rigtigt meget brug for noget familietid. Er sikker på at den ældste pige på Anes alder ville være vild med aberne 😊

 3. Jeg har ikke været der siden jeg var barn og kan kun huske noget med et tog, så tænker jeg i den grad vil få en på opleveren. Altså bor der mennesker i huse i parken? Mellem dyrene? Det lyder vildt. Jeg er blev helt nysgerrig på at komme derned, måske vil jeg endda tage kæresten og den hjemmeavlede med 😉 De ville elske det lige så meget som mig er jeg sikker på.

 4. Det ville være SÅ edderhyggeligt at tage Sofia på 3 år med derind, hun ville nyde det lige så meget som Ane, det er helt sikkert!

 5. Jeg var aldrig været i knutenborgsafsripark så det har en min søn heller ikk, men vi ville meget gerne prøve det.. Vi ville udenrvivl være der fra åben til luk, så vi kan komme hele parken igennem😊 Ved ikk hvad jeg helst vil opleve der, da jeg ikk har været der før.. Men ville elske at bruge en hel dag i parken, og opleve alle dyrene og alt det andet der er.. Og så bare nyde dagen med min søn, og så skulle vi uden tvivl ha en kæmpe is😋

 6. Åh, jeg har aldrig været i Knuthenborg og vil sååå gerne. Vi har kun en uges ferie sammen i år, da jeg er sygemeldt men i praktik (lang historie kort: man har ikke ret til ferie, men fik lidt), så vi kører den ind med dagsudflugter i de andre uger. Gro elsker KBH Zoo – men måske hun skulle se lidt andre dyr – abebussen lyder fantastisk!!

 7. Min søn er vild med alle slags dyr så jeg er sikker på at han ville have en fest der. Desuden lyder det der med legeplads og vandlegeplads ret godt 👌🏻

 8. Min søn er bidt af en gal dyreven og med ferie lige om hjørnet ville en tur i Knuthenborg være perfekt.. Jeg tror umiddelbart girafferne (eller raffen som de kaldes herhjemme) ville være det største hit – men en tur til gederne ville helt sikkert også vække begejstring hos vores lille dyreven 🙂
  Vi krydser alt hvad krydses kan.

 9. Min datter på 2 år er tosset med alle slags dyr, så ville da være helt fantastisk at komme en tyr i Knuthenborg Safaripark. Vi kører spare stilen i år, da vi lige har købt hus, så gratis billetter ville begge mødre blive lykkelig for. 😉

 10. Det kunne være så dejligt at kunne tage lilje på knap 3 og kusine Sophia på knap 4 med i knuthenborg ❤ vi har aldrig været der, men zoologisk have er det sikre hit herhjemme og det kunne være fedt at se dyrene i andre omgivelser 🖒

 11. Abebussen lyder for sjov og tror også den bliver en af favoritterne, men også det at komme tæt på dyrene på en helt anden måde end man kan i zoo tror jeg bliver et hit for både de store og små, der skal på tur til Knuthenborg, hvis jeg er så heldig at vinde billetterne 🙂

 12. Vil gerne ind til tigerne, husker det som noget stort da jeg var barn, så at give den oplevelse videre vil være helt perfekt.

 13. Mine 2 mindre søstre elsker dyr, og specielt den mindste er super glad for geder (mærkeligt ynglingsdyr at have i øvrigt). Så vil super gerne kunne tage dem med der ned 😀

 14. Vi kommer fra Als i Sønderjylland og skal til Kbh i næste uge og besøge en kær veninde og hendes børn. Jeg ved de har sæson kort, vi har aldrig været det, så det ville da være super at vinde så vi kunne komme derind med dem 😊 Mine piger elsker alle dyr men min store datter ville elske at komme så tæt på et æsel som Ane var 😉😍

 15. Jeg vil sååå gerne tage mine (bonus)drenge med derned. De elsker dyr, og den mindste af dem vil elske abebussen.

 16. Det er altid en stor oplevelse at køre rundt blandt tigrene. Især en gang min lille nevø var med, som råbte “SE! Et egern!”. Så sad vi der mens tigrene smøg sig om bilen, og så på egernet.

 17. Jeg ville så gerne tage mine unger og søster med og ved at de ville elske Limpopoland og abebussen…det er årtier siden jeg sidst var der..og kunne være skønt at se alt det “nye” ;o)

 18. ville sååå gerne have min unger og søster med de ville elske det. Har ikke været der siden jeg var barn, så kunne være fedt at prøve abebussen igen og se det “nye” limpoland ;o) ….krydser fingre ;o)

 19. Helt klart aberne. Min datter på
  10,5 mdr kysser altid billeder af aberne, når vi læser bæger. Er sikker på, at det vil være et kæmpe hit at se ‘live’ istedet for bøger 😝🐵

 20. Vi elsker faktisk det hele, men synes det er helt genialt at man kan afslutte med et skønt besøg på den kæmpe legeplads og på varme dage i vandområderne 🙂

 21. Det er efterhånden ved at være et par år siden vi sidst var i Knuthenborg og vi har allerede en tur på programmet i vores 3 ugers sommerferie i DK. Vi håber på at det bliver i høj sol så mine 2 små vandhunde kan få lov at lege på vandlegepladsen. Bortset fra det, er det altid et hit at klappe geder og køre med abe-bussen – særligt for de mindste medlemmer af familien.
  Fortsat god sommer til jer alle 4.
  Kh Rikke

 22. Jeg ville elske at tage mine to niecer med på 5 og 6 med. De ville elske at komme ind og se dyrene. Og jeg vil især gerne prøve abebussen 🐵🐒

 23. Jeg har aldrig været der, så jeg tror at jeg vil være helt stum af lykke uanset hvad vi ser… Dog måske bortset fra legelandet, medmindre vi har en 4årig i bilen der trænger til at løbe krudt af sig…
  Men oplevelsen med at køre rundt i bil inde ved store kattedyr, det vil godt nok være prioriteret! 😀

 24. Jeg kan selvfølgelig godt lide turen inde hos tigerne.. men jeg er nu også svært fascineret af de store okser og næsehornene.

 25. Jeg tror helst jeg vil se tigerne… Men mine børn vil nok helst se girafferne og de dyr man må klappe… Og med garanti også aberne med abebussen 😀

 26. Jeg er vokset op med forældre uden kørekort og har heller ikke selv kørekort, så har aldrig kunne køre til og i Knuthenborg……. Nu er jeg blevet gift med en mand som har kørekort og vi har lejet bil denne sommer, så derfor vil jeg mægtig gerne afsted med vores to piger og se, tja vel egentlig bare det hele – gerne inden lillebror melder sin ankomst om et par måneder!!!

 27. Åh – vil så gerne vise min familie Knuthenborg. Her vil girafferne også være et hit – sammen med næsehorn 🙂

 28. Elskede den måde du fandt vinderen til lillemors konkurrence 😉
  Tror faktisk min søn ville være vildest med at se girafferne eller generelt er han ellevild med alle dyr 🙂 og så kunne det også bare være en dejlig måde at se en masse dyr og klappe dem. Ligegyldig hvad må vi tage derned snart 😊😊

 29. Åhr hvor najs. Nu jeg ikke har fået billetter af Knuthenborg, så må jeg krydse alt og håbe på at vinde.
  Vi vil bare gerne se det hele, og opleve dyrene helt tæt på. Og se Alvin både græde af grin og tisse i bukserne af skræk😅😝

 30. Dyrene på Savannen! Med 3 børn vil der blive trængsel på forsædet men det klarer vi nok! 😄 De vil nok være bange for tigre og ulve men klappedyrene vil være et hit.

 31. Min datter elsker aberne og girafferne så dem skal vi helt sikkert se. Vi elsker Knuthenborg og er der hvert år 🙂

 32. Ej, det ville jeg gerne vinde! Min 2 årige er fuldstændig skudt i dyr og jeg har faktisk aldrig været der?!?

 33. Åhhh – det gad jeg godt vinde. Drengene ville elske en tur til Knuthenborg. Vi vil selvfølgelig gerne se det hele, men jeg er sikker på, at tigerne vil være noget af det mest populære hos Marcus og Benjamin .

 34. Årh det vil vi gerne – med forlænget barsel er det so-so med de aktiviteter i ferien, der koster mere end en is på havnen, så det ville bringe glæde. Vi var der for fire år siden da mellemstebarn var nyfødt, og der syntes H at ulvene var helt fantastiske, så dem ville jeg glæde mig til at se med ham igen:) og så selvfølgelig alt det der legehejs de har fået 🙂

 35. Min datter ville elske at se giraffen gumle og åh abe, som de bare hedder fast herhjemme nu 🙂 Hun er i det hele taget tosset med dyr, så det ville være en stor oplevelse for hende og dermed også os 🙂

 36. Åh vi vil elske legepladsen og girafferne. Og så vil vi igen bo på det hyggeligst bed&breakfast på falster! Be om jeg vinder 🙂

 37. Vil tage min datter og to af hendes veninder med, og så vil jeg køre igennem tiger land igen og igen og igen og høre dem skrige og hvine fra bagsædet hver gang en tiger kommer tæt på 😂😂😂

 38. Jeg ville tage min datter og to af hendes dejlige veninder med, og så ville jeg køre igennem tiger land igen og igen og igen, og høre dem hvine fra bagsædet hver gang en tiger kommer lidt for tæt på 😂😂😂

 39. Tror egenligt at Limpopoland vil være det største hit og så løverne eller er det tigere når man triller helt forsigtigt gennem. Det er mange år siden jeg sidste har været der, men det er facinerende at køre gennem landskabet og så være så tæt på giraffer mm.

 40. Jeg vil afsindigt gerne vinde billetterne, så jeg kan vise familien det skønne sted. Jeg var som barn hvert år i Knuthenborg med mine bedsteforældre, og har de bedste minder derfra. Jeg husker især abebussen, som sjov og skræmmende på samme tid. Men kan forstille mig at især klappedyrerne vil være et hit hos Karla… Og legepladsen ikke mindst 😉

 41. Det ville være et skønt udflugtsmål med vores datter. Tror hun vil synes at legepladsen er et hit. Hvilke dyr en 2-årig synes er interessante kan godt skifte lidt (meget). Men hun plejer at synes at dyr er fantastiske.

 42. Familien og jeg vil vildt gerne se den nye vulkan Kilimanjaro!
  Og så skal vi selvfølgelig også se de flotte, hvide ulve og deres nuttede unger 🙂

 43. Jeg har ikke været i Knutgenborg i mere end 30 år så en tur med sønnen ville forsøde sommerferien en hel del. Det er lidt dyrt når man er enlig mor så den tur vil være mere end velkommen 😍

 44. Jeg ELSKER aber. Så jeg ville helt klar få efter dem. Men min datter er svært glade for gederne i Odense zoo. Så dem bliver vi også nødt til at se!

 45. Knuthenborg vækker så mange gode barndomsminder hos mig, selvom det må være omkring 15 år siden jeg sidst var der. Jeg husker også abebussen som noget helt specielt, så det må være den jeg ville glæde mig mest til at opleve 🙂

 46. Jeg har aldrig besøgt Knuthenborg, så jeg glæder mig bare til at opleve det hele 🙂 Jeg har hørt så meget fantastisk om parken og vil gerne give min familie den oplevelse…

 47. Foruden alle de vilde dyr – så ved jeg at mine unger vil elske (når vores endelig begynder i den kommende uge) at komme en tur igennem vandlegepladsen, svævebanen og måske den ældste vil turde den store vandrutsjebane:)

 48. nu har jeg aldrig været der, så jeg glæder mig til den dag jeg engang kommer der ind, da jeg har hørt så meget godt om stedet og at naturen bare lige er i øjet. og så kan man slappe helt af og komme lidt væk fra dagligdagen.

 49. Min mindste datter er nået til den alder, hvor dyr bare er møg fascinerende, men af alle dyr er hun bare rigtig glad for aberne, så dem vil helt sikkert skulle se 🙂

 50. Sikke en chance. Vi vil se alt, da vi aldrig har været afsted med Nohr. Det ville være fantastisk at kunne tage derhen i sommerferien 🙂

 51. Næsehornene de er så enorme og facinerende. Vores ældste på 4 konstaterede sidste år at de var større end vores bil

 52. Jeg ville tage min skønne familie med! Jeg husker Knuthenborg fra jeg var lille, og ville så gerne give min familie samme oplevelse!

 53. Sikke nogle skønne billeder 🙂 det ser ud til at have været en skøn dag. Jeg vil gerne se dyrene sammen med min niece og nevø 🙂

 54. Vi ville glæde os allermest til at møde den nye girafunge Daia, selvom vi heppede på at den kom til at hedde Gurli 🙂 Husker selv Knuthenborg fra min barndom som et fantastisk sted, men har endnu ikke haft mulighed for at vise det til mine børn.

 55. Jeg er netop faldet over din blog, pga dine besvarelser om kærlighed og forhold over på tregodegrunde, og du har hermed fået en ny læser. Jeg glæder mig allerede til at lære dig at kende. Jeg elsker ligesom dig Knuthenborg, og ville elske at vinde en tur dertil med familien. Vi har endnu aldrig oplevet Tiger Explorer forlystelsen i Limpopo land, så det skal være det næste projekt.

 56. Ih det kunne være med et par billetter til Knuthenborg.Vi har ikke været forbi i år endnu. Vi elsker at tage derned med den helt store madkurv for man kan bestemt hurtig bruge en helt dag dernede. Vi skal altid en og se til tigerene 🙂

 57. Vi er helt pjattede med dyr og er i zoo 2-3 gange om år. Knuthenborg har vi til gode! Min datter vil helt sikkert se elefanter og gerne noget dyrelort.. Min mand vil se aber og jeg vil gerne klappe geder og spise is 😉

 58. det kunne være så lækkert at vinde billetterne, så skulle der ses på skøre strudse, der vil ind i bilen, æsler lige så og ikke mindst de store smukke kattedyr og nå ja, girafferne, og aberne og…. dem alle sammen.

 59. Det hele har to der elsker dyr og vile gerne ocerraske dem ned en tur da vi ikke har været nogke steder i ferien da pengene er små pga min lave førtidspension så der er ikke til sådanne ting

 60. Vi har årskort til Odense zoo og er Emma er HELT syg med aber. Hun elsker at stå og kigge på dem og se om hun kan finde dem i busken der hvor de går frit. Så aberne ville klart være et stoppested 😋
  /Jeanet

 61. det kunne være fantastisk med et par billetter til Knuthenborg. Vi har aldrig været der. 🙂 Min søn vil glæde sig til. :).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.