Jiiiiiiinx

Det er under 24 timer siden, at jeg udgav mit ‘Yay! En uge mere på Vejlø!’-indlæg, og jeg sidder nu på terassen – i Palæ Pompøs….

Omkring kl. 2 i nat begyndte Jasper at blive varm og et par timer senere var han glohed. Da vi nåede middagstid, og feberen stadig ikke var faldet, tog jeg en hurtig beslutning og ringede til Madsens Bustrafik, som kører fra Nakskov til København, og bookede tre pladser.

Ane nåede ikke rigtig at blive ærgerlig over at skulle hjem. Hun hørte kun “bus”, “slik” og “iPad”, og så behøvede hun ikke yderligere forklaring.

Nu er vi hjemme. Én ting er et sygt barn. Men et sygt barn, en tumling og en semi øde ø er mere, end hvad jeg lige kunne overskue! Tænk nu, hvis han fik det værre!

Busturen hjem gik over al forventning! Ane var en sand engel, og Jasper sov bare. Da vi landede ved DGI-byen, satte panikken dog ind, da Fyrsten havde misforstået tidspunktet, og jeg derfor på egen hånd måtte bakse to børn, barnevogn, rejseseng og diverse opbakning ud af bussen. Men Ane viste sig igen fra sin allerbedste side og tog sig af sin lillebror, mens jeg fik slæbt vores habengut væk fra cykelstien.

image

Nu vil jeg gå op og putte mine børn, mens Fyrsten fremskaffer den pepperonipizza, som jeg synes, jeg fortjener ovenpå en lettere hektisk dag. Feberen har stadig sit tag i Jasper, men han er en tapper lille mand! 1813 er kontaktet, og vi tager en tur til egen læge i morgen.

I skal nok – ama’r halshug – få besked om vinderen af billetterne til Knuthenborg i morgen – i dag var lige en slags force majeur.

Må I have en vidunderlig aften:)

 

0 kommentarer til “Jiiiiiiinx”

    1. Ikke rigtigt, desværre:( Forhåbentlig er det snart overstået – det må være ulideligt at have feber i denne varme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.