Ting, der har gjort mig glad i dag

  • Cliff Richard i radioen. Ja ja, jeg lyder muligvis som en på 70, men jeg er altså ret vild med ham.
  • At lillebror ikke længere har feber. Skidt pyt med at jeg så selv er begyndt at snotte, det er ingenting sammenlignet med en syg baby!
  • Lillebrors grin. Jeg har i dag hørt ham grine for første gang siden i lørdags. Shit, hvor er det bare verdens bedste lyd! Der kan Cliff altså ikke være med.

image

  • En softice med chokoladepulver på den ene side og lakridskrymmel på den anden.
  • En super fin skjortekjole fra genbrugsen – med flamingoer på:)

image

  • At jeg ankom til børnehaven samtidig med, at Anes bedste veninde blev hentet, så hun ikke skulle være der ‘alene’.
  • At Ane netop har puttet sig selv! Jeg er alene hjemme med ungerne, så jeg prøvede at putte dem sammen. Lillebror var dog ret utilfreds, så jeg aftalte med Ane, at hun skulle blive liggende i sengen, mens jeg puttede lillebror i barnevognen. Det tog mig 5 min., at få ham til at sove. Da jeg kom ovenpå igen, sov Ane:)
  • At jeg i løbet af dagen både har fået pakket ud, ryddet op (sådan da….) og ordnet tre maskinfulde vasketøj, hvorfor jeg nu med god samvittighed, kan smække benene op og ondulere de to plader chokolade, som jeg handlede tidligere i dag.

image

 

0 kommentarer til “Ting, der har gjort mig glad i dag”

  1. Loving that dress:o) Ting der har gjort mig glad i dag: Datterens venindes mor fortalte mi, at veninden havde hygget sååååååååååå meget hjemme hos os i går:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.