Kærlighed, kvalme og klichéer

Advarsel! Følgende indeholder klichéer som kan fremkalde voldsomme opkastfornemmelser!

I får det alligevel, ikk’?! Det der kvalmende, sukkersøde indlæg, som man som mor bare MÅ udgive, når ens pode fylder år. Jeg har virkelig prøvet at stå imod, men det er umuligt!!!!

Min lille, store pige bliver 3 år. Og sikke et år, vi har haft! Det har været udfordrende, underholdende og mest af alt ret fantastisk!

Ane er startet i børnehave, hun er blevet storesøster, og adoptionen er endelig gået igennem. Det er satme skelsættende begivenheder!

Spørger man i stedet Ane, hvad der er sket i det sidst års tid, så vil svaret uden tvivl være “Elsa”! Ane har nemlig fundet sit livs kærlighed i en tegnet figur med langt, lyst hår – og det kan hverken børnehaven, lillebroren eller adoptionsgodkendelsen hamle op med;)

Jeg synes, at 2-årige Ane har været en interessant bofælle. Og til tider også en rimelig krævende én. Men allermest har hun været vanvittigt sjov og sød. Som når jeg putter hende om aftenen, og hun slår verdens største prut og begynder at grine. Jeg prøver at bevare mor-masken og skjule, at pruttehumor er lige mig, mens jeg siger “Du skal sove, Ane. Det er ikke sjovt.” Hvortil Ane svarer “Jo, det er faktisk lidt sjovt, mor:)”. Og hun har ret – det er faktisk lidt sjovt;)

I går fortalte jeg hende igen historien, om da hun kom til verden. “Og så lå jeg på dit bryst og var helt lille bitte!” Ja, det gjorde du. Og du så på mig med dine store, sorte øjne. Og selvom du ikke havde vokset i min mave, så kendte vi hinanden. Og jeg var vågen hele natten. Jeg turde ikke lukke øjnene, for tænk hvis jeg vågnede, og du bare var noget, jeg havde drømt?! Men det var du ikke. Du var rigtig nok. Og du var min:)

Søde, dejlige Ane – nu har du været min i 3 år, og jeg har nydt hvert et øjeblik! Din far kiggede på dig i morges og sagde “Hun var det hele værd!”. For det var du. Det gjorde så forbandet ondt at vente på dig, men vi ville aldrig have været det foruden, for det førte os jo til dig. Vores stædige, temperamentsfulde, kærlige og sjove datter. Vores Ane<3

image image image image image image image

0 kommentarer til “Kærlighed, kvalme og klichéer”

  1. Så sidder man her på kontoret med våde øjne. Det er så særligt, at vi på sidelinjen har fået lov til at følge med. Og kontrasten mellem de virkeligt store og skelsættende ting, som er sket i jeres voksenverden, som bare trumfes af Disney-Elsa i Anes barneverden, er bare så vigtig. Det er sådan, det skal være. Stort tillykke med den fine Ane!

  2. Og så tuder jeg! Igen! Det sker lidt for ofte når jeg læser din blog 😂 Tillykke med smukke Ane, hun – og I – er jo en solstrålehistorie uden lige! 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.