Fruen og Lillemor #2 (Noget om glidecreme, renlighed og lumske fælder)

Så blev det onsdag og tid til at udgive en ny video med Fruen og Lillemor🙂

image

Jeg er sådan lidt spændt på, eller måske mere nervøs for, hvad I synes om idéen med de her små videoer. Jeg mener, det er jo ret nyt for mig det med at lave videoer. Og også det at lave noget fast sammen med en anden blogger. Personligt synes jeg, at det er mega hyggeligt! Både fordi jeg er ret glad for at lave ting sammen med Tina, men også fordi jeg egentlig synes, at det er meget rart at prøve at gøre noget, som for mig er fuldstændig uvant og en smule angstprovokerende.

Videoerne er uklippede og frit fra leveren. Hvilket vist er ret tydeligt;)

Tina og jeg har aftalt, at vi vil gøre vores ypperste for at nå gennem alle jeres spørgsmål! Derfor får I denne gang tre videoer – jeg håber selvfølgelig, at I har tid og lyst til at se dem alle, men ellers kan I vælge det emne, som I synes, det kunne være interessant at høre os plapre om;)

Vi har allerede fået én fan. Min svigermor, som mest af alt synes, at vi minder om to amerikanske husmødre med et alkoholproblem lidt for meget tid;) Det har vi ikke. Altså for meget tid. Til gengæld har vi tossede idéer og krudt i røven. Og nå ja – Lillefars hjemmebryg i glasset;)

Nu til sagen! I første video snakker vi lidt om det at blive blefri. Eller nok rettere det IKKE at blive blefri. Stine spurgte ind til vores tanker omkring, at man vælger at stikke børn en diagnose, hvis de ikke er blefri i en alder af 4 år. Så det snakker vi lidt om. Og om at nulre brystvorter;)

 

I anden video har vi en vaskeægte dillerekspert med på telefonen. For når man skal tale om glidecreme, må man naturligvis ha’ fat i dillerdronningen over dem alle – Nana Voxtrup. Hvis I ikke allerede kender hende, har I noget at glæde jer til! Hun, mine damer, er indbegrebet af sjov! Slår man ordet op, vil man sikkert finde dette billede:

image

 

Sidst, men absolut ikke mindst – et meget brugbart råd til at bekæmpe dræbersnegle. Og lidt om at mistænke sin mand for at have et alkoholproblem;)

Smid endelig en kommentar, hvis I har en idé til, hvilke emner vi skal ha’ i spil i fremtiden:)

0 kommentarer til “Fruen og Lillemor #2 (Noget om glidecreme, renlighed og lumske fælder)”

  1. Har endnu ikke hørt at man får diagnose som 4 årig (mon ikke det er moderen selv der sammenligner og søger diagnose?) men når barnet hæmmes som 6 og 7 årig af nattetisseri og de har en alder hvor det famøse hormon der gør at de burde kunne mærke når de skal tisse om natten stadig ikke findes i høj nok mængde, så synes jeg faktisk det er fint man hjælper dem 👍🏻

    1. Jeg havde heller ikke hørt om det tidligere, men det skulle kaldes encoprese og bruges som betegnelse, når man har rundet de 4 år og ikke er renlig. Jeg må indrømme, at jeg ikke har sat mig nærmere ind i diagnosen til at kunne redegøre yderligere for den. Og derudover er jeg fuldstændig enig i, at man selvfølgelig skal støtte børnene i at blive renlige:)

  2. Jamen i er jo geniale .. Jeg har hverken børn eller dræber snegle men i er sq en fornøjelse at høre på .. Man tisser næsten i bukserne af grin 😂😂😂

  3. Tak for et meget lærerigt og informativt indlæg og glidecreme og dræbersnegle!
    Jeg har et spørgsmål om Vestegnen, hvilket område dækker det over (altså udover noget med vest for Kbh) og hvorfor er der en vis nationalisme omkring det? Jeg forstår ikke helt hvorfor det er så særligt…
    Mvh Århuspigen der ikke rigtigt har et forhold til geografi på Sjælland…

  4. Men Encoprese hanler ikke om vandladning men UFRIVILLIG afføringog når en 3,5 årig stiller sig i et hjørne og presser eller en 4,2 årig ikke gider gå på toilettet men vil ha bleen på er det jo ikke ufrivilligt. Det er først når det sker utilsigtet at man bruger den diagnose – som jeg læser det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.