Typisk mig #4

  • Jeg tog i H&M i går for at købe mig et par silikonebryster. Eller sådan nogle indlæg, som kan dække lidt over det faktum, at jeg fortsat render rundt med en A og en D skål. De kostede 129 kr, hvilket jeg for nærig til. Man kan få virkelig meget vat for 129 kr!
  • Jeg var også for nærig til (eller bare meget bevidst om, at jeg er på barselsdagpenge) til at købe et petticoat til at have på indenunder den nederdel, jeg har syet til brylluppet i eftermiddag. Til gengæld kom min samlermani mig virkelig tilgode, da jeg i stedet kunne grave et gammelt petticoat frem fra vores kuffert med udklædningstøj.
  • Jeg overvejer virkelig seriøst, om ikke youtube kan være mig behjælpelig, så jeg kan lære at lægge en ordentlig make up? Kan man lære det på tre timer? Jeg skulle så meget ha’ valgt “Make up”-holdet fremfor “Drama” i juniorklubben!
  • Jeg var nede og blande fredagsslik i går. Jeg satte posen på min håndflade og gættede på 37 kr. Der var for 36,86 kr. Jeg spiser muligvis for meget slik….
  • Efterfølgende kom jeg til at tænke på, at jeg kan få et par nye bryster, hvis jeg dropper fredagsslik i tre uger. Sikke en tosset tanke;)

image

0 kommentarer til “Typisk mig #4”

  1. Dejligt indlæg, troede jeg var den eneste der render rundt med et stk meget flad bryst og et stk kæmpe silikone lignende bryst;-) tænker amningen helt sikkert er det værd, og håber virkelig meget det udligner sig når jeg ikke skal amme mere?!

    1. Jeg oplevede det ikke med Ane. Men det ser ret vildt ud, særligt når jeg har striber på. Så kan man ligesom ‘tælle’ brysternes størrelse – højre bryst er 8 striber, venstre er 4 1/2;) Jeg håber ved Gud også, at det går i sig selv igen!

  2. De fleste mennesker har en medfødt asymmetri mellem deres højre og venstre side. Det giver sig , hos kvinder, en naturlig forskel på brysterne. Den forskel øges naturligt under amningen. Hos nogle mere end andre. Få bliver opereret pga. forskellen.

  3. Har du prøvet at “insistere” på at Jasper starter på A-skålen, hver gang han skal have babs? Det skulle virke for nogle. Her er ammebarnet 18 mdr, så hun bestemmer HELT selv hvilken babs, der skal spises fra. Mit problem er dog ikke så voldsomt, at andre bemærker det. Det er vist bare C og D…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.