Børn i byen prisen 2016

Så er det endnu engang tid til Børn i Byen-prisen. Sidste år brugte jeg muligheden til at praise Miriam og ærgre mig lidt over, at der ikke findes en “Katte i København”-pris, så jeg kunne stemme på Miriam og Frank – #frankforpresident! Sådan har jeg det stadig, for Miriams Blok er også den dag i dag (på 3. år, tror jeg) min absolutte yndlingsblog!

MEN jeg er også rimelig stor fan af de blogs, der er nomineret til Børn i Byen-prisen, og jeg følger dem alle fast. De er nogle pisse dygtige damer:)

Johanne er en af de få blogs, som jeg har fulgt helt fra begyndelsen. Jeg startede med at følge hende på Instagram, som så mange andre, og blev bestemt ikke skuffet da hun sprang ud som blogger. For Johanne er velformuleret, interessant og ikke mindst afsindigt morsom! På den der ‘jeg burde lave flere knibeøvelser!’-måde. Jeg lugter altid lidt af urin, når jeg har besøgt Johannes blog.

Trine har jeg også fulgt i en del år. Og hun kan altså bare noget ganske særligt med skriftsproget! Og så deler hun på fineste og personligste vis de mange sorger og glæder, man oplever som nyudklækket enlig mor. Der er både mommy stuff og slutty stuff hos Trine, hvilket underligt nok er en ret fin kombination;)

Alexandra er fandenivoldsk og underholdende i stor stil! Hun skriver som en havnearbejder på crack;) Det er lige dele sjovt og tåkrummende på den der måde, hvor man næsten ikke tør læse næste linie, men bare ikke kan lade være;) Jeg er hooked!

Christina er sød, nærværende og dejlig! Hun deler alt fra hverdagsfortællinger til gode tips om alt mellem himmel og jord. Hun får mig altid til at smile, fordi hun bare er sig selv med en pisse optimistisk og lidenskabelig tilgang til verden og moderskabet.

Heidi er Jordemoder. Ja, med stort J! Hun skriver virkelig (foster)fedt – både når det kommer til de meget faglige og erhversmæssige (amme)indlæg, men også de mere personlige fortællinger. Hun er sindssygt passioneret omkring sit felt, hvilket skinner igennem på hendes blog, og hun er ikke bange for at åbne op eller råbe højt. Og når hun gør, er det altid værd at lytte på!

Hvem er din favorit?:) Du kan stemme lige her!

Nu er det så, at jeg skal være helt cool omkring, at jeg ikke selv er blandt de nominerede. Måske sige noget i stil med, at sådan nogle priser er noget opreklameret bavl. Men nøj, hvor ville det være løgn;) De må da være mega glade og stolte, for det er så sejt! Jeg burde muligvis ha’ gjort opmærksom på herinde, at jeg gerne ville ha’ haft et par stemmer, jeg er bare ikke så god til sådan noget. Mellembarn, I ved;) Måske jeg tillader mig at gøre lidt mere opmærksom på mig selv næste år:) Ellers ku’ man håbe på, at de medtog kategorien “årets bedste babser”;)

Det er muligt også at stemme på mange andre kategorier til Børn i byen-prisen, og jeg vil lige smide lidt kærlighed efter særligt en af disse.

Mest børnevenlige spisested må klart være Café Sonja! Fyrsten, ungerne og jeg var inde og sælge lopper i Saxogade for lidt tid siden. Et arrangement som butikken Heidi og Bjarne (stem lige på dem som bedste forretning) stod for. Og i den forbindelse spiste vi på Café Sonja. Der var ikke styr på en skid;) Personalet rodede rundt i bestillingerne, og de løb tør for salat. MEN det gjorde absolut ingenting, måske endda tværtimod, for det bidrog til en stemning, som var så hjertevarm og nede på jorden, at jeg sjældent har oplevet noget lignende. Det var ikke opstillet og fornemt, og man var ikke bange for at spilde på bordet. Alle var smilende og rare, og de forviklinger der opstod i forhold til, hvem der dog havde bestilt pølser fremfor kylling, medførte ingen stress eller vrissende kommentarer fra hverken personale eller kunder – det gav bare smil på læben. Og sådan en stemning vil jeg til hver tid vælge fremfor salat;) Nå ja, og så smagte maden vidunderligt – med et drys af rummelighed og varme. Jeg er fan!!!

image

0 kommentarer til “Børn i byen prisen 2016”

  1. Jeg læser troligt, hver morgen, som det første når jeg ankommer på kontoret, først miriamsblok og så diiiiin blog.
    Men jeg er også glad for Mette Marie, Trine og så Katrine. Men de tre kan altså godt vente til jeg f.eks. har svaret på mails… 😉

  2. Jeg tror, det ville være skidt med en “katte i København”-pris. Katte tror altid, de er the shit, så jeg tror, det ville udvikle sig skidt for dem, der ikke vandt… Til gengæld vil jeg også gerne nomineres til årets bedste babser! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.