Mød min svigermor:)

Jeg havde engang en svigermor, der tvangsfodrede mig med tarteletter. Bogstavelig talt! Jeg var 15 år gammel og skulle besøge min kæreste for første gang. Hans mor spurgte, hvor mange tarteletter, jeg kunne spise, og jeg svarede fire. Jeg vidste bare ikke, at hun ikke opererede med standard tarteletter, men i stedet købte de der kæmpemæssige muslingeskaller. Jeg vejede vel 48 kg dengang – hvilket må være stort set det samme som de abnormt store tarteletter, min svigermor serverede. Efter de første to meddelte jeg, at jeg desværre ikke kunne spise mere. Den godtog svigermor ikke. Nu havde jeg sagt fire, så havde jeg værs’go at spise fire. Min kæreste og svigerfar sagde ingenting. Heller ikke da jeg efter nr. tre måtte ud og kaste op. Jeg tror, vi sad ved bordet i halvanden time. Til jeg havde spist op. Dumme kælling!

Siden dengang har jeg været ualmindeligt heldig med svigermødre. Den førnævnte var selvfølgelig heller ikke svær at komme efter, men alligevel;) Min nuværende svigermor tager dog førstepladsen! Hun er intet mindre end vidunderlig!

Hun griner med hele kroppen, og ender derfor altid med at spilde et eller andet ned ad sig selv. Og så griner hun igen:)

Hun er også helt vild sjov! Eksempelvis fiskede jeg en dag dette brev op ad postkassen fra svigermor:

image

Jeps, hun har påsat sig selv som frimærke. Dét er fandme humor på højt plan!

Oftest er hun dog ufrivilligt morsom, men altid på en måde hvor hun selv kan grine med. Som den dag hun drønede ned i TDC-butikken klokken fem minutter i lukketid og forpustet stønnede “Du er nødt til at hjælpe mig! Min Playmobil virker ikke!”. Ekspedienten forstod ingenting. “Min Playmobil! Den virker ikke. Jeg kan ikke overføre penge!”. Jeg tror, at der gik en rum tid, før ekspedienten forstod, at svigermor var ret afhængig af sin Mobilepay, som hun ikke lige kunne finde ud af at opdatere;)

I dag fik jeg denne sms af min søde svigermor:

image

Se, dét er indbegrebet af en ganske vidunderlig svigermor:)

(Har I lyst til at læse om nogle mindre vidunderlige svigerforældre, kan jeg anbefale jer at læse med hos Miriam her og her!)

0 kommentarer til “Mød min svigermor:)”

  1. Åh, hvor dejligt med sådan én! Jeg er heldigvis selv ligeså heldig. Min svigermor og jeg kan sammen være SÅ pinlige, at resten af familien må flygte fra os, midt i deres grineflip. Fx. Har vi en tradition hvor vi hver sommer er i faarup sommerland. Her skal vi ALTID op på den gammeldags karrusel og sidde på heste ved siden af hinanden. Når karrusellen så kører rundt, skråler vi, så højt vi kan “juuuuuuuuhuuuuuuu” og vinker højt med armen når vi kører forbi min svigerfar og min kæreste, som røde i hovedet, prøver at skjule sig i mængden af mennesker, som tydeligvis tænker “hold da magle for nogle tossede trunter”. Min svigermor og jeg SKRALDGRINER så hele vejen rundt, til vi igen når dem, så vi kan skråle. Ca. 14 gange kommer vi rundt. Og dét er altså mange, når hele faarup samles om karrusellen for, at tjekke hvem filan “de der råbende damer 😂

    1. Kæft, det lyder pinligt! Og mest af alt virkelig sjovt:) Dejligt med sådan en svigermor, man kan opføre sig tosset med:)

  2. På en eller anden syg måde, fik jeg virkelig lyst til tarteletter nu.

    Men godt du endte med en dejlig svigermor (hun lyder sådan!). Det er trods alt bedst at slutte af med den gode 😉

  3. Tak, tak, tak!😅😅 Du har lige givet mig et meget tiltrængt godt grin. Tak for din skønne blog.
    Hilsen en trofast læser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.