Det regner…..

image….. og det skulle kun blive værre!

Og om ikke så forfærdelig mange timer, bliver Palæet indtaget af ca. 50 mennesker til Jaspers navngivningsfest. Vi har brugt de seneste dages solskin i haven på at gøre den fin og klar til fest. Indenfor har vi ikke løftet en finger. Det var jo lige meget, når nu vi skulle være ude.

Hov;)

Så nu har jeg leget tornado med støvsugeren og improviseret nogle borde i musikrummet og en madrassofa i krearummet. Ane har ligeledes udnyttet tiden godt og tømt tre rør med glimmer ud over sofaen. Skal der være fest, så lad der være fest;)

Der er tre rammer øl i køleren, bananmuffins i ovnen, og jeg har lige smækket mig med en kop kaffe i sofaen. Så nu har jeg glimmer i røven.

Det kan kun blive en god dag:)

 

0 kommentarer til “Det regner…..”

  1. Jeg lavede præcis samme nummer, da vi skulle holde mandens fødselsdag i forrige uge. Helt ærligt, hvis man ikke engang kan regne med godt vejr i august længere… Tisland.
    Godt I har rigeligt med glimmer 😀

  2. Det bliver den dejligste fest. Og tænk på hvor fin haven er blevet og hvor dejligt det har været at gå rundt og hygge i den. Og festen bliver helt sikkert også dejlig indendøre – hvordan kan den andet med glimmer i røven. Tillykke med navngivningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.