Navngivning med tolags lokumspapir

Ja, det her burde jo være et “Fruen og Lillemor”-indlæg…. Men Fruen har haft travlt med en navngivningsfest, og Lillemor med job og en omgang skoldkopper. Så vi har simpelthen ikke haft tid til at filme og må springe denne uge over. Undskyld, svigermor!

Så i stedet er det et “alt muligt andet”-indlæg, hvor jeg berette, at festen i søndags var helt fantastisk! Regnen blev væk, og det samme gjorde de syv forskellige slags kager, der var på bordet. Altså væk i folks maver. Fortyndet op med rigelige mængder nescafé og et enkelt dåsebajer eller to. Jeg får en smule åndenød, når jeg præsenteres for andres fester på de sociale medier. Med farvekoordineret service som matcher hovedpersonens nøje udvalgte OOTD – #ogsåkendtsomtøj. Ja ja, det er da pisse flot og overskudsagtigt og ikke mindst beundringsværdigt. Jeg er i hvert fald fuld af beundring. Men jeg er også fuldt bevidst om, at jeg simpelthen ikke gider løbe et planlægningsmarathon i jagten efter toiletpapir, der matcher ballonerne, for så at være fuldstændig tappet for energi, når målet nås og dagen oprinder. For det ville jeg være! At andre tilsyneladende kan foretage den manøvre uden så meget som at svede, er jeg ganske forvirret og imponeret over.

Vi tog den nemme version – kagebord, hvor veninder og naboer bidrog, paptallerkner og plastikkrus, en nøje udvalgt, forvasket body fra arvelageret til hovedpersonen og hvidt toiletpapir. Tolags, dog. Bare lige for at markere den store dag;)

Og det var pisse hyggeligt! Jeg tog ikke ét eneste billede, fordi jeg havde travlt med at sludre og kværne kage og bare nyde. Ret så vidunderligt, knap så farvekoordineret;)

0 kommentarer til “Navngivning med tolags lokumspapir”

 1. Jamen, var der så heller ikke goodiebags til gæsterne? Er det så overhovedet en rigtig fest?

  Jeg håber, du kan høre ironien i min ovenstående kommentar 😀 Jeg synes, det lyder som en helt fantastisk fest – meget nemmere at hygge sig i afslappet stemning uden farvekoordinering. Men jeg må indrømme, at jeg til enhver tid foretrækker trelags Lambi 😂

  Tillykke til sønnike med det fine navn 😊

 2. Jeg har det ligesom dig – det skal nydes jo! Ellers “what’s the point” – dog elsker jeg også at planlægge, så lidt nydelse får jeg dog ud af det hehe – men på selve dagen, ville jeg bare gerne kunne nyde mine gæster og min lillefis, ikke alt for meget hurlumhej!
  Vi valgte til barnedåben at bestille mad og is udefra og så var der ellers øl/vand i køleskabet til høflig selvbetjening 🙂 Det var en skøn dag!
  Dejligt at høre i også havde en god dag!
  vh. Pennie

 3. Jeg forstår dig godt! Jeg er helt klart også for at NYDE fester/begivenheder i stedet for at det skal være perfekt til punkt og prikke. Omend beundrer jeg de kvinder (og mænd) som formår at lave begivenheder som bare ser godt ud, har de rigtige ting og det rigtige tøj. Jeg ville være udkørt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.