Lola, din kælling!!!

Jeg er blevet forelsket. På den der måde, hvor jeg stalker på både Facebook og Google flere gange dagligt. Hvilket er snotdumt! Jeg burde jo gøre det modsatte og forsøge at undgå objektet for min store, uopnåelige kærlighed. Men jeg har rygrad som en pastaskrue og hjertebanken som en nyforelsket teenager.

Det er Lola, jeg taler om. Lola Ramona.

Alene navnet giver mig et sagligt smil på læberne. Jeg kan ligefrem høre, hvor meget hun ville klæde mine fødder. Lola:)

Jeg har sukker efter hende i snart 14 dage. Tjekket facebook, den blå avis og trendsales i håbet om, at hun i virkeligheden er en billig skøge. Men det er hun naturligvis ikke, min Lola. Hun er classy. Og smuk. Og dyr. For dyr, selv når andre har haft deres svedige fusser i hende.

Og jeg kæmper med mig selv og mit pludseligt opståede og latterlige behov for at besidde hende. My precious. Jeg siger hendes navn i søvne og vågner op badet i sved med erkendelsen af, at hun ikke er min.

Jeg argumenterer for og imod. Nogen dage mest for, andre dage mest imod. For jeg har IKKE råd til nye, gamle sko. Men jeg kunne jo få råd. Jeg kunne jo sælge noget. Og bruge pengene på noget mere fornuftigt, såsom mad. Men man skal jo ha’ noget på fødderne. Og være glad. Og flotte, nye, gamle sko ku’ gøre mig meget glad. Det kan en ostemad og en god film også. Men det er ikke det samme. En ostemad er flygtig, kærligheden til Lola er evig. Indtil jeg forelsker mig i noget andet. Men det gør jeg ikke – der er kun Lola. 

I kan godt høre det, ikk’?! Jeg er hårdt ramt! Og når man er så hårdt ramt af forelskelsen tunge byrde, så tænker man aldeles irrationelt. Tal mig lige til rette. Eller bedre endnu: sig at du ligger inde med en billig skøge af en Lola i str. 39, som du ikke længere elsker på den måde, som hun fortjener;)

image

0 kommentarer til “Lola, din kælling!!!”

  1. Jeg vil rigtigt gerne tale dig til rette. Og jeg har også ustyrligt mange gode argumenter for hvorfor du ikke skulle købe dem. Og ikke særligt mange for hvorfor du skulle. Alligevel synes jeg du skal købe dem. Du slår mig ikke som en, der kaster ekstreme mængder penge efter dyrt tøj og sko hele tiden og igen. Og timingen kunne være en del bedre. Men når man så en sjælden gang i mellem bliver forelsket, så skal man sgu ha’ lov. Og selvom det er mange penge, så ved du osse at du kommer til at være SÅ glad for dem! Gør det! Køb dem. Fra nye!

    1. Du er fandme altid så sød, Tine!!! Tak for det:)
      Og så tror jeg, at jeg har lagt en plan, som giver mig lov til at købe Lola med god samvittighed. Fortsættelse følger;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.