Fruen og Lillemor #6 (om vin, skæve børn og hjemmefødsler)

I denne uges Fruen og Lillemor kommer vi – igen – vidt omkring. Der kom en meget sød kommentar med lidt konstruktiv kritik på Lillemors instagramprofil fra én, der godt kunne tænke sig lidt kortere videoer og lidt flere spørgsmål. Det kan man muligvis godt forstå, for hold nu kaje, hvor kan vi snakke! Helst om alt muligt andet end det givne emne;) Og denne gang er vist ingen undtagelse. Jeg tror sgu ikke, det kommer til at ændre sig;)

image

I første video folder Lillemor sig ud som connoisseur, og jeg afslører en hemmelighed, som muligvis ender med at få mig ekskluderet fra gruppen af mommybloggers.

I video 2 er det mest Tina, der snakker, så hvis I springer den over, forstår jeg jer godt;) Ej, se med, hvis I vil høre lidt mere om hendes fødsler. I kan desuden læse hendes fødselsberetning, fra da Mandlen kom til verden, lige her. Tjek forresten lige mine tegn-til-tale skills! Jeg ‘siger’ både værtshus, Tuborg og stor tissemand. Tror jeg….

Sidste video handler om hjemmefødsler. Om hvorfor jeg gerne ville føde hjemme, samt jordemoder Tinas tanker om konceptet. Jeg endte som bekendt med et akut kejsersnit – det kan I læse om lige her. Og Anes fødselsberetning får I også lige med. Hun skulle også have været født hjemme, men hun meldte sin ankomst en måned tidligere end forventet.

Vil du læse lidt mere om hjemmefødsler, kan du evt tjekke dette indlæg fra Eline:)

Og  apropos vin, skæve børn og hjemmefødsler, så smid gerne lige en stemme her;)

[poll id=”6″]

Kom endelig med flere spørgsmål og emneforslag:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.