En bloganbefaling – Balancegang

Min søde veninde, Tinne, sad en dag hos sin psykolog, som så mange andre moderne kvinder, og var en smule bitter over at føle sig som den eneste fraskilte mor i verden. Jeg kan sgu godt forstå hende! Vi er en flok på fem tøser, som har hængt sammen de sidste mange år, og tre os er lykkeligt gift, en er nyforelsket på 3. år, og så er der Tinne, som på trods af selv at være rimelig lykkelig i forholdet til sin kæreste, alligevel står med nogle udfordringer i hverdagen, som vi andre bare ikke kan sætte os ind i. Vi kan lytte og bakke op, men vi forstår jo ikke, hvad det vil sige, når man pludselig skal starte forfra midt i livet. Når den, man troede var den rette, viser sig at være det stik modsatte, og man pludselig skal dele hjem og barn.

Så psykologen opfordrede Tinne til at gå hjem og læse nogle blogs skrevet af kvinder i samme situation. Hvilket må siges at være lidt af en udfordring, når man som Tinne aldrig har læst en blog i sit liv! Så hun søgte og ledte uden det store held, og besluttede sig i stedet for at lave én selv!

Og jeg er ret vild med den idé! For Tinne er pisse skarp, velformuleret og har en mening om noget nær alt – det er et virkelig godt udgangspunkt!

Læs for eksempel indlægget om at være fraskilt herimage

image
Eller tankerne om datterens fødseldag her.

image

Og hvis du tænker “Åh nej, endnu en morblog!”, så frygt ikke;) Da jeg mødtes med pigerne efter at have fået Ane, fortalte jeg, hvordan jeg følte mig komplet amputeret, hvis ikke hun var hos mig. At jeg til nøds kunne tage ned og handle uden hende, men så fyldte jeg også vognen med bleer, sutter, skumklude mm., bare så alle kunne se, at jeg var mor. Tinne svarede tørt “Det går over! Når jeg går i Netto alene, så er dét jeg elsker mest, at ingen kan se, at jeg er mor. Jeg køber ikke så meget som en skoleagurk, der kan afsløre mig. Det er ret vidunderligt at få lov at være et rigtigt menneske!” Jeg ku’ godt ha’ hende mistænkt for at gå så langt som at afmontere cykelstolen, bare for at være helt sikker;) En mistanke hendes seneste indlæg bekræfter rimelig meget;)

Du kan følge Tinne på både facebook og Bloglovin, hvis du skulle ha’ lyst til det:)

0 kommentarer til “En bloganbefaling – Balancegang”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.