Du er tosset

Du er tosset.

Du er tosset med lyskæder. Du sætter lyskæder op alle vegne. Over hoveddøren, i legehuset, på gyngestativet. Og mens du sætter en lyskæde op i cykelskuret, mumler du lidt i skægget, at jeg bruger for meget strøm, fordi jeg har glemt at slukke lampen i gangen.

Du er tosset med Star Wars og E.T. og Pink Floyd. Og du drikker whiskey og synger med på “I wish you were here”, mens du griner af, at min første tanke, når jeg hører titlen, er Incubus. Alle ved jo, at det er Pink Floyd.

Du er tosset med youtube-videoer. Af katte på skateboards og pandaer på rutsjebaner. Og når jeg er færdig med at læse de dersens kedelige og irrelevante blogindlæg, så vil du gerne lige låne computeren, så du kan vise mig en video med en hund, der ryger cigar.

Du er tosset med lego. Og du slæber gamle kasser hjem fra dit arbejde, dækket af spindelvæv og 20 års støv. Men der er ingen steder at sætte dine kasser, for jeg er over det hele. Med mine skåle og kurve og ting med prikker. Jeg burde blive bedre til at smide ting ud, siger du. Mens du leger med lego, som du købte, da du gik i 4. klasse.

Du er tosset.

Det er jeg vist også.

Jeg er tosset med dig.

Jeg er tosset med dig!

image

0 kommentarer til “Du er tosset”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.