Fruen og Lillemor featuring Miriam

I mandags havde jeg besøg af to fantastiske damer – Tina aka Lillemor og Miriam.

image

I har igennem tiden hørt mig plapre om dem begge to. Tina, fordi hun er blevet en rigtig god veninde, og Miriam, fordi hun i flere år har været (og er stadig!) min absolut favorit blog. Jeg har fulgt Miriam så længe, at jeg ikke kan huske hvor længe. Til gengæld kan jeg huske det første indlæg, jeg nogensinde læste hos Miriam. Og fordi jeg er tosset, har jeg været på den vildeste jagt (kunne huske temaet og billedet, men ikke titlen) for at finde det. Og det lykkedes:) I kan læse det lige her. Og samtidig kan vi så grine lidt af min kommentar til indlægget, for tilbage i maj 2013 kendte jeg åbenbart ikke til ordet ‘selfie’;)

MEN en dag foreslog Tina altså, at vi peppede vores videoer lidt op med et besøg af Miriam, og den idé var jeg selvfølgelig helt med på!

Så først en lille ‘Hej og goddag’-video, hvor I lige får en præsentation af Miriam – selvom jeg ikke forestiller mig, at det er nødvendigt;)

I de følgende videoer forsøger Lillemor og jeg at finde ud, hvor Miriam passer ind. Altså om hun er morblogger, modeblogger, fitnessblogger eller hvad?! Jeg tør godt afsløre, at Miriam bare er helt sin egen – og heldigvis for det!

Men se med, hvis I vil se Miriam sniffe sig igennem en stak lortebleer, og efterfølgende tage den store blogger-test fra magasinet ‘Vi med blog’:) (Og så må jeg virkelig beklage størrelsen på video nr. 2:/ Jeg startede med at filme på den forkerte led, fordi så dygtig er jeg! Og så måtte den redigeres og er endt med at være lille. Pisse irriterende, men den er altså stadig sjov!)

God fornøjelse:)

Episoden, som nævnes i den ene video, om dengang Miriam stjal en kat, kan læses her😉

Og lige en hurtig liste med nogle af mine yndlingsindlæg fra Miriams hånd:

0 kommentarer til “Fruen og Lillemor featuring Miriam”

  1. I er simpelthen så sjove!!! Jeg er vild med det! “Vi med blog” 😂😂😂 Det var meget underholdende – og sikke en smittende latter Miriam har 😊
    (Og meget nuttet lille guest star, der lige nåede lidt med)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.