Typisk mig #5

Annonce // Indlægget indeholder et affiliate link. Som jeg forestiller mig, at INGEN kommer til at benytte.
Hvem fanden køber Frost-støvler til sit barn??!;)

– Jeg tog Ane med på Fisketorvet i går for at købe gode, fornuftige vinterstøvler. Vi kom hjem med et par Elsa-rædsler. Og ja, jeg har læst Lillemors indlæg om, hvordan man undgår sådan en situation, men har I set Anes øjne?! Det er jo umuligt at sige nej!

image

– Da Fyrsten kom hjem i går eftermiddags, havde han en kæmpe buket blomster i armene. Og jeg sagde “Åh, hvor er du sød! Det skulle du da ikke gø….”, før jeg kom i tanke om, at det var hans første arbejdsdag, og at blomsterne naturligvis var en gave til ham – ikke mig;)

– Jeg var til det første førsteforældremøde i børnehaven i går, og da der blev spurgt, hvem der ville være referent, sagde jeg til Karlas mor, at jeg altid ender med at melde mig i den slags situationer, fordi jeg er allergisk overfor pinlig tavshed. Men denne gang ville jeg stå fast. Det holdt i ca. 1 minut og 17 sekunder.

– Som belønning for at have taget referat-tjansen tillod jeg mig naturligvis at tage to stykker drømmekage:)

– Pædagogerne fortalte blandt andet om, at de ofte leger Ståtrold i salen. Jeg tænker ikke, det er nødvendigt at uddybe, hvilken meget voksen reaktion  jeg havde på den bemærkning;) (Tak til Karla og Magnus’ mor for være ligeså lidt voksne som mig!)

– I morges på vej hjem fra børnehaven cyklede jeg forbi en mand, som lige vippede sin hunds efterladenskaber ind til siden med sin fod. Han så godt, at jeg så ham. Jeg råbte “Så saml dog den lort op!”. Indeni mit hoved. I virkeligheden smilede og nikkede jeg. Konfliktsky much??!

– Minder min konfliktsky-bemærkning mig om, at jeg stadig mangler at modtage tre pakker fra nogle bytte-bytte-købmand lege, som jeg har lavet på Instagram. De har højst sandsynligt bare glemt det, men jeg ‘tør’ ikke minde dem om det af frygt for at gøre dem pinligt berørt. Vi taler hhv 1, 2 og 3 års forsinkelse.

– Indeni mit hoved er jeg gået i gang med at lave et nyt badeværelse. I virkeligheden har jeg stadig ikke fået malet vinduesrammen i stuen, efter vi har fået nye vinduer. For et år siden.

 

0 kommentarer til “Typisk mig #5”

  1. Haha, min mand har på et tidspunkt givet mog sine første-dag-på-nyt-arbejde-blomster. Det var først da vi fik gæster det gik op for mig, at han havde fået dem på arbejde!
    Og jeg kigger ondt på dem der ikke samler op… Mest når de står med ryggen til. Men overvejer HVER gang, om man skal tilbyde dem den ekstra lortepose man har i lommen (man er vel hundeejer)

  2. Ej, den med ståtrold – hahahahahaha Dén havde jeg heller ikke være særlig voksen omkring ahahahaha ÆV, de ikke leger det nede i mine børn børnehave, må foreslå det på næste forældremøde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.