Forresten #8

– Er ungerne og jeg på Lolland i disse dage. I København bliver jeg altid drillet med, at jeg taler lollandsk. Hernede bliver jeg drillet med, at jeg taler københavnsk. Det er en kamp, jeg ikke kan vinde.

– Kampen om ‘Vi spiser kun slik om fredagen, Ane!’ har jeg til gengæld allerede opgivet. Min søster hev 900 gram bland-selv-slik frem i det øjeblik, vi trådte ind ad døren, og spurgte Ane, om hun havde glædet sig til at holde ferie med moster. Nu gælder det om ikke at efterlade Jasper alene med sin moster!

– Lavede min søster oksesteg til mig i går aftes. Med brun sovs og kartofler. Hun er i sandhed et vidunderligt menneske!!! (Ja, jeg har allerede glemt det med slikket. Jeg er en kød-skøge!)

– Savnede jeg Fyrsten sekundet efter, han havde sat os af.

– Sov jeg i bilen hele vejen fra Hvidovre til Maribo. Det er muligvis den længste sammenhængende søvn jeg har fået i flere måneder.

– Tog min søster Ane med i Netto med beskeden om, at hun måtte få noget med Elsa på. Ane hørte “få alt med Elsa på” og fyldte kurven på 10 sekunder. Hun og moster forhandlede sig efterfølgende frem til to figurer og et sæt walkie-talkier.

– Har det efter sigende været en stor dag i Maribo i dag. Der har været pølsebord, billige øl og festivitas på det lokale værtshus i anledning af Blackies fødselsdag. Blackies er ejerens hund….

– Gik jeg med Jasper i barnevognen fra min søster og hjem til min mor ved 18-tiden. Det er en strækning på 1,5 km. Jeg mødte to mennesker. To. Den ene kendte jeg. Det er jo Lolland;)

Mig og mine søstre. I mangel af billede af kød....
Mig og mine søstre. I mangel af billede af kød….

0 kommentarer til “Forresten #8”

  1. Når det er efterårsferie er slik da også lidt mere tilladt i hverdagene! Jeg er sygemeldt, gravid og bilder mig selv ind at jeg JO holder efterårsferie som alle andre = slik er tilladt.
    Udover det, hvor mange søskende har du egentlig så? For mindes da også en lillebror ikke?

    1. I like the way you think;) Én? Prøv med fire;) Jeg har to søstre, en stor og en lille. Den lille er ældst og den store yngst;) Og fire småbrødre, hvoraf to af dem hedder det samme. Og en af dem hedder det samme som min ene ene nevø. Det kræver nok et indlæg en dag;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.