Pause-blogging

Jeg er i gang med at male gulve, og I er lige min pause – i mangel af øl. Jeg ville hellere ha’ haft en øl. Det skal I ikke tage personligt. Det er bare ligesom om, at en malerpause kræver en øl. Nu stopper jeg med at skrive om den øl, for jo mere jeg tænker på øl, jo mere får jeg lyst til en øl. Stop!

Gulve! Jeg maler gulve. I køkken, spisestue og stue. Det I køkkenet skulle egentlig ha’ været malet, da vi fik nyt køkken i 2014. Og det i spisestuen skulle ha’ haft en tur, da den fik væltet væg mm. for et år siden. Men det er bare så pisse omstændigt at male gulve. Og når man ganger det med to børn, en hund og en kat, så bliver det meget mere pisse omstændigt! Hvilket er virkelig meget!

Men nu er spisestuen grundet, og kanterne i stuen er taget. Og det hele virker lidt mere overskueligt, end det gjorde for en time siden. Det er kun indtil i morgen. Så bliver det uoverskueligt igen. For egentlig havde jeg ikke planlagt, at det skulle grundes. Det skulle bare vaskes godt ned, ha’ et lag maling her til aften, når ungerne sov, og så et til i morgen eftermiddag, mens Fyrsten underholdte ungerne ude af huset. Og så afsted i sommerhus. Men fordi jeg pludselig panikkede over, hvilken maling jeg egentlig måtte bruge med tanke på amningen, endte vi med at rådføre os med en farvehandler. Som naturligvis anbefalede, at vi lige grundede først. Så for at de kan nå at få to gange af den regulære gulvmaling, skal jeg altså pludselig også nå at male alle tre gulve i morgen tidlig. Mens jeg er alene hjemme med to børn…..

Nu er min kaffekop tom, og min ryg bøjet nogenlunde ud. Jeg hopper tilbage til penslen! God aften derude:)

Spisestuen i går formiddags.
Spisestuen i går formiddags.

0 kommentarer til “Pause-blogging”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.