På de seneste to døgn har jeg lært…

 • At Ane kan være en sand stjerne, når det virkelig gælder! Min gulvmalingskabale gik op, fordi hun simpelthen var så sød til bare at sidde i rummet ved siden af og snakke, male og spille iPad. Hun var sindssygt tålmodig og blev belønnet med en passende mængde chokolade:)
 • At det er en god idé lige at dobbelttjekke, om Fyrsten nu også er helt sikker på, at han husket alt, inden man maler hele familien ude. Bilnøglen er for eksempel virkelig god at have i hånden, når man skal hive hele familien i sommerhus. Den er knap så god at have liggende inde midt i huset, når man lige har malet alle gulvene….
 • At det omvendt også er en virkelig god idé at dobbelttjekke, om man nu har de rigtige tasker med eller ej. Ellers kunne man jo indfinde sig i et sommerhus kl. 21 om aftenen med to meget trætte børn og erfare, at tasken med bleer mangler. Så ku’ man blive rigtig hidsig og give sin mand skylden. Fordi man var træt og øm og irritabel, og han jo for fanden bare ku’ tage de tasker med, som man havde pakket. Så ku’ man sende ham ud i mørket i ingenmandsland for derefter at opdage, at den ene af de tilstedeværende tasker var proppet til randen med bleer. Og så ku’ man naturligvis ringe og undskylde – efter kraftigt at havde overvejet at gemme bleerne og lade som ingenting;)
 • At to døgn uden tv og med svingende netforbindelse kan være ganske vidunderligt.
 • At der er en grund til, at alle de kloge mødre sætter ungernes græskarhoveder udenfor. For lader man dem stå inde, så rådner lortet. Og væsker. Mens man er i sommerhus. Og så er det jo rigtig fint, at man valgte at placere den tikkende bombe i husets eneste nymalede vindueskarm. Så kunne den jo dø i pæne omgivelser. Og det gør slet ingenting, at al malingen er boblet op, for jeg savner sådan at male noget….

image

0 kommentarer til “På de seneste to døgn har jeg lært…”

  1. Ane var lige ved at begynde at græde over det med græskarret, men begyndte i stedet at grine, da hun så mig forsøge at bakse lortet ned i en pose ved hjælp at to paletknive. Jeg endte med at vippe den ud af vinduet!

   1. Åh ha, godt du kunne lave lidt løjer med det, når nu hendes græskar-ven var død!
    Boede engang i bofællesskab, hvor vi holdt halloween-fest med alt hvad dertil hører. Et par uger efter begyndte det at lugte fælt fra stuen (som vi ikke brugte så tit), og vi kunne konstatere at de efterladte græskar var begyndt at smelte ned over højtalere og hvor de ellers var placeret. Vi var ikke dem mest renlige gruppe…

    1. Kæft, det er sjovt, Tine:):) Og VIRKELIG ulækkert!;)
     Jeg har lige opdaget, at hele vindueskarmen har løftet sig, eller sådan det øverste lag af træet. Jeg magter det bare slet ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.