Skriblerier fra sofaen

Klokken er 19.12 og begge børn sover. Når jeg får armene ned over den bedrift, venter en større omgang oprydning. Der er legetøj overalt, resterne fra aftensmaden står stadig på bordet, og der ligger et halvfærdigt vasketøjs-skuffesystem på køkkengulvet. Standard lørdag.

Jeg er alene hjemme med ungerne. Fyrsten er til mindemiddag for sin bror, Kenneth, som ville have haft fødselsdag på mandag. Det er en super dejlig tradition, hans døtre har indført, hvor familien mødes og spiser stegt flæsk med persillesovs. Fyrstens familie er om muligt endnu mere svær at hitte rede i end min. Og en del af familien ser vi stort set aldrig, for eksempel hans storebrors brødre, som ikke er Fyrstens brødre. Men på denne ene aften om året samles hele banden – søskende, niecer, ekskoner mm, som muligvis ikke hænger sammen i blodet, men i kærligheden. Man kan ærgre sig over, at der skal et dødsfald til at samle familien. Men, i Kenneths ånd, vil jeg hellere glæde mig over, at det gjorde netop dét. Det ville han have gjort!

Jeg ville gerne ha’ været med i aften. Virkelig gerne! Men ude med to børn efter kl. 19 er bare for en stor en udfordring. Det kan gå til private arrangementer, men ikke på restaurant. Det ville ikke være hyggeligt og afslappende for nogen af os – mindst af alt børnene. Og det ville helt sikkert ende med at nogen blev hysterisk – mest af alt mig. Så jeg har sendt Fyrsten afsted med beskeden om at hygge sig. Grine og mindes sin bror og indhente det forsømte med de mennesker, vi desværre ser alt for sjældent.

Selv ser jeg frem til et par timers hygge med Krøniken, Knæk cancer-show og vasketøjssystem. Tænkt at glæde sig sådan til at få organiseret sit vasketøj! Men det gør jeg, sådan helt oprigtigt. Nogen gange skal der ikke så meget til:)

image

0 kommentarer til “Skriblerier fra sofaen”

  1. Hvad er det for noget fancy vasketøjssystem 😀 Vi kunne virkelig godt bruge noget der gjorde livet lidt lettere med vasketøjet 🙈

    1. Det hedder ‘Algot’ og er egentlig bare et stativ med to trådkurve X 2. Kan dog se på det hele, at jeg nok var liiiige lovlig optimistisk i fht hvor ofte jeg vasker;)

      1. Det lyder meget smart ☺️ Du må have e ekstra sæt så du kan følge med, jeg er også altid lige optimistisk nok med sådan noget 😂

  2. Jeg hader at rengøre badeværelse. Men jeg holder meget af at ordne vasketøj. Så jeg kan godt forstå det. Vi brugte lørdagen på at omrokere hele tre værelser fra top til bund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.