Fruen tester powerbank – du kan vinde en:)

Annonce // indlægget er lavet i samarbejde med Powerbanken.dk.
Jeg har modtaget en powerbank til mig selv, samt en til jer:)

image

Jeg bruger min telefon for meget – jeg skriver alle mine blogindlæg på den, læser blogs, nyheder mm, og de daglige videoer, der ryger frem og tilbage mellem mig og Lillemor, bruger en del batteri. Min telefon er altid ved at løbe tør for strøm! Enten det, ellers er den allerede stendød. Og jeg ved ikke, om det er mig, der ikke behandler mine telefoner ordentligt, eller om batterierne i iPhones bare er indstillet til at selvdestruere efter to år. Uanset årsagen er det i hvert fald pisse irriterende! Jeg kan naturligvis klare det, når jeg er herhjemme omgivet af stikkontakter, men når jeg er ude, er jeg ret afhængig af, at min telefon er i live. For jeg kan stadig ikke finde rundt i København. Ruten fra Hovedbanegården til Nørreport, har jeg tjek på, men så stopper det også der. Så jeg bruger både Google Maps og Rejseplanen ret ofte. Og ja, man kan også spørge folk om vej, men jeg er en lille smule højre/venstre-blind og en stor smule distræt, så indeholder en forklaring mere end ‘Gå ligeud og drej til højre ved MacD’, så er jeg stået af.

Derudover føler jeg mig bare, som så mange andre andre forestiller jeg mig, ret nøgen uden telefon. Det er altid, når den en død, at jeg har mest brug for den! Hvilket helt sikkert er løgn, men det er dét, jeg føler.

Sidste år til jul gav Fyrsten mig sådan et cover til min telefon, som kan lade batteriet op. Idéen var super god, men i praksis har det bare ikke rigtig fungeret for mig. Der var kun lige nok til en halv opladning på en god dag, og knappen til at tænde for coveret sad sådan, at den nogen gange tændte og slukkede af sig selv.

Nu har jeg fået tilsendt sådan en fancy powerbank, som efter sigende skulle indeholde nok magi til at kunne oplade min telefon 3 gange. 3! Jeg kunne have valgt en, som ku’ klare 4 opladninger, men så havde den ikke lignet en ugle;) Og dét er en vigtig detalje! (ja – jeg er også sådan én, der køber de der små håndsprit til en 10’er ved kassen i Netto, fordi de ser søde ud.)

Min lille ugle er blevet afprøvet flittigt her i weekenden. Faktisk lå min telefon kun til opladning natten mellem fredag og lørdag, hvor uglen også blev tanket op. Jeg har kunne holde mig kørende på ren ugle-el i helt døgn ad gangen, og med tanke på hvor meget jeg bruger min telefon, er det ret imponerende! Uglen er pæn og lille og kan faktisk være i min pung. Den er tykkere end min telefon, men i længde og bredde er de cirka samme størrelse. Den har desuden to usb-udgange, og kan altså oplade både telefon og iPad på samme tid.
Min eneste anke står for egen regning – jeg burde nemlig have bestilt et kort opladerkabel med, så den kunne ligge og lade op i tasken uden at skulle lege kluddermor med nøgler og hørebøffer og heksehyl og guldkarameller og glemte bananskræller.

image

Uglen, som hedder Power Owl, er af mærket Greylime og forhandles på Powerbanken.dk. Den er på 7.800 mAh, hvilket på dansk betyder, at den oplade din telefon op til tre gange. Dens ‘storesøster’, Power Stone, er to år i træk løbet med sejren som bedst i test hos både Politiken og Ekstra Bladet, så jeg er ikke ene om at være imponeret:)

Nu kan du vinde en ugle magen til min! Og fordi jeg selv er lidt ærgerlig over, at jeg ikke ragede sådan et kort kabel til mig, så har jeg fået tilsnusket mig sådan et til den heldige vinder;)

Uglen fås i fire farver (hvid, mørkeblå, sort og sand – du kan evt se dem her), og alt du skal gøre for at være med er at smide en kommentar til indlægget og fortælle mig hvilken farve, du kunne ønske dig. Jeg trækker en vinder på søndag:) Indtil da kan du eventuelt benytte dig af rabatkoden ‘fyrstenogfruen15’, som giver 15%, og shoppe nogle powerbanks hjem til at smide under juletræet:)

0 kommentarer til “Fruen tester powerbank – du kan vinde en:)”

 1. Jeg ønsker mig powerbanken i sort! Jeg skal ud at rejse i tre måneder til januar og med tanke på alle de billeder og videoer jeg skal tage undervejs på mine mange oplevelser, ville sådan en da være hel genial 🙏🏻

 2. Wow det kunne være fantastisk med sådan en Powerbank – helt sikkert i mørkeblå som din, godt nok en fin farve 👍🏻

 3. Har bandet så meget over min telefon i dag, fordi den altid løber tør for strøm, når jeg er inde i byen og enten skal finde rundt, tjekke rejseplan, aftale mødesteder med folk osv. Overvejede at købe en ny telefon, for alle de penge jeg ikke har, men sådan en dut ( i mørkeblå) er da så meget bedre ( og billigere). Krydser alt hvad krydses kan

 4. Jeg ville gerne vinde den i mørkeblå – så jeg kan fange pokemoner på barnevognsturerne uden telefonen går død efter 10 minutter 😉

 5. Ej, den mørkeblå er alt for fin. Den kunne jeg godt tænke mig. Man kan sige meget om iPhone, men efter to år (kombineret med kulde og vinter) opfører batteriet sig altså lidt som en træls teenager, så jeg ville elske at tage den Powerbank med mig til Alperne, hvor jeg skal arbejde lige om lidt!

 6. Uh eminent nu hvor nogen har tabt min tlf så mange gange at den har opgivet livet og jeg derfor er tilbage på i5’eren – den ønsker tydeligvis ikke at være i live mere end et par timer af gangen så smart-i-en-fart strøm vil være et kæmpe hit! Den blå ugle må gerne flytte ind her!

 7. Ej hvor er de fine! Dem gider man jo godt have med i tasken 🙂 hvis jeg skulle være den heldige vinder, ville jeg blive meget glad for en sort ugle!

 8. Åh, du er ikke alene – og når man endelig får den lagt til opladning, så kommer der gerne en stor unge, der synes deres iPad er vigtigere at få opladet😉 Ønsker mig den i mørkeblå.

 9. Ugle-form slår altså også en ekstra opladning!! 👍😄 Hvid og sand bliver hurtigt nussede, sort finder man aldrig i bunden af tasken så jeg tilslutter mig flertallet med mørkeblå 😘

 10. Hold nu op den er smart sådan en anede jeg slet ikke fandtes. Med børn der konstant vil se film på min tlf ville den virkelig blive benyttet flittigt her specielt i farven mørkeblå

 11. MÅ HA’! Jeg er også (håbløst) afhængig af min telefon som altid løber tør for strøm.
  Ønsker mig en ugle i mørkeblå 🙂

 12. Åh, det ville være godt med sådan en gadget og ikke løbe tør og fedt design. Altså det er svært at vælge. Den mørkeblå er pæn og diskret, den hvide er hyggelig. Men en hvid bliver måske let snusket i en mortaske så jeg går efter den mørkeblå.

 13. Min telefon har det med at lege gemmeleg, når det drejer sig om at holde strøm, så det ville være fantastisk med en powerbank! Især når den nu også er en ugle, som jeg er fuldstændig besat af! 😀 Og så skal den være i grå, som er yndlingsfarven 😉

 14. Den blå er såå fin. Er altid ved at løbe tør for strøm og må ofte slæbe en oplader med på arbejde af frygt for at løbe tør for strøm – men den kan man jo ikke bruge når man er på farten. Jeg krydser fingre 🙂

 15. Mørkeblå! Det er fandme smart. Tænk på alt den stress man ville slippe for. (Især hvis man er typen der husker at lade lortet op)

 16. Den mørkeblå!! Hvor er de fine! Min telefon læber altid tør for strøm på de mest irriterende tidspunkter!! Håber jeg vinder ellers er der helt sikkert et julegaveønske… knus Mathilde

 17. Ej, fedt! Samsung har lidt samme ballade med batteriet som i-Phone… så jeg kunne da godt tænke mig at vinde. Sandfarve er fin!

 18. Sådan en vil jeg gerne vinde i sand!
  Jeg skal være mor til januar og så tænker jeg det er vigtigt altid at have strøm på mobilen, så man kan få fat i en livline 😉

 19. Den blå ville virkelig hjælpe mig på et tørt sted – min telefon er altid ved at løbe tør for strøm 🙈 (Men det er da vigtigt at se om der liiiiiiige er ruller nye snaps ind) Desuden er amning lig med at glo skiftevis på min overlækre baby og min mobil (oftest uden strøm)… Godt min baby (og babser) er lækker 🌰🌰

 20. Sort 🙂
  – har brug for al det strøm jeg kan få,nu hvor jeg åbenbart stadig farer vild på vej hjem fra skole.. det skete.. 3 gange i dag.. på samme tur vel og mærke..

 21. Uhhh… ville være superfedt at vinde denne (gerne i hvid). Vi har netop købt en powerbank herhjemme. Men med en teenager i huset er der hård kamp om “strømmen” 😝 Derfor ville det være super fedt med en ugle kun til mor her 🙏🏻

 22. Øj den vil jeg gerne vinde! Jeg går hjemme med baby og ammehjerne, og glemmer konstant at lade op. Lidt øv at være død for strøm, når baby for tiden kun sover i en trillende barnevogn, og jeg vil høre podcast i mens 😝

 23. En mørkeblå Ville jeg elske at vinde, især når et anstændigt menneske som dig, har testet at det virker. Jeg har smidt mange penge efter powerbanks der enten kun kan oplade en halv telefon selv om de lover 3, en som lige meget hvad jeg gjorde kun ville aflade min telefon og så den der bare aldrig virkede.
  Tak for en god blog.

 24. En blå ugle 😄 PS jeg skal vinde for igår lagde jeg en stor asos ordre via dit link selvom jeg havde set rabatten gennem en anden blog 😆 (jeg ved godt at du trækker en tilfældig vinder 😉)

  1. Åhhhh, var det dig??! Tak, sgu! Hvor er du bare vanvittigt sød:) Jeg overvejede at lave et indlæg med link, men da jeg åbnede min Bloglovin’ og der lå 9 af den slags indlæg i træk, skiftede jeg mening;)

 25. Åååh, hvor er den kær! Jeg har lige fået min første iPhone, og den holder bare ikke strøm lige så længe, som min HTC. Dunno why. Så den må meget gerne flyve hjem til mig 😜
  Øøøøhm, sort. De andre farver er pæne, og ville passe så godt til telefonen, men jeg kender bunden af min taske godt nok til at vide, at den bliver nødt til at være sort 😁

 26. Wauw😍 Jeg ville elske at vinde!! Farven er ligegyldig – men konceptet er jo genialt👌🏼 Krydser fingre for at uglen flyver helt til Thy, hjem til mig😉

 27. Jeg kunne dæleme godt bruge sådan en mørkeblå ugle, da min telefon også kronisk er ved at løbe tør for strøm! Jeg bruger også min iPhone til (alt for) meget, både til toiletpause og regne ud hvilket klasselokale jeg skal hen til næste gang. Det ville være være så skønt med en løsning på det efterhånden noget lunkne batteri min iPhone er udstyret med.

 28. Det ville ikke være ugle set (tøhø) men en i mørkeblå. Flot design. Det ville hjælpe så meget, at have den med som backup, når man har en iPhone der konstant løber tør på ulejlige tidspunkter. Så pick me:)

  PS. Kommer der en opskrift på dine gulerodsboller?

 29. Åhh sådan en fin blå en må virkelig gerne bo i min taske til når jeg skal til at bruge alt for lang tid på landevejene frem og tilbage fra job og podcasts er nødvendige for at overleve!

 30. Min telefon er helt sikkert i familie med din – og det er da virkelig belastende! Her vil vi gerne vinde den mørke blå, da jeg tænker den kommer til at se mindst beskidt ud (både fordi den skal dele plads med hvad der ellers ligger i tasken, men også fordi jeg forudser at der er nogle små hænder der vil rende rundt med den og sige uh-uh😍)

 31. Uha.. Den er virkelig fin i blå – og lige den jeg mangler når min telefon ligesom din alt for tit dør af sig selv– på de mest ubelejlige tidspunkter 🙂

 32. 3 – sagde du 3!!!!!! Sådan en ville jeg elske i mørkeblå ❤️ Mit største problem vil så være, at holde mine teenagere væk fra den……

 33. Jeg kunne godt tænke mig en sort ugle.. min gamle powerbank er nemlig for nyligt afgået ved døden (den kunne ikke tåle en 40• vask!!!)

 34. Hej Fru.
  What a give away. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så vil jeg ønske mig den sorte.
  VIl altså lige fortælle dig hvorfor jeg skal vinde: Jeg er lige flyttet til London, hvor jeg som regel er ude i byen heeeele dagen, men jeg er kun 20 år, så du kan nok forestille dig hvor afhængig jeg er af min telefon. Du ved, jeg skal swipe på Tinder, bruge min apps til at finde vej i (den fucking) metro, tage billeder, som jeg kan skynde mig at smide på insta, så jeg kan få mine daglige likes og vigtigst af alt; skrive til min mor, at jeg (stadig) er okay! Tænk engang hvis jeg ikke havde strøm til det sidste 😮

 35. Uhh det kunne være så fedt og vinde en i hvid da jeg tit først på farten hvor lavt mit batteri er :-/ krydser fingre og tæer!

 36. Jeg bruger også min telefon (for) meget, og skal jeg ud slæber jeg altid en oplader med i håbet om at støde på en stikkontaktvet sted undervejs (det sker sådan ca aldrig)… Så en skøn mørkeblå ugle ville være en kærkommen rejsepartner (og samtidig afhjælpe utidige panikanfald pga stendød telefon) 😊

 37. Uhh en mørkeblå, perfekt på de mange rejser med arbejdet- bordingpasset er jo på telefonen, så der skal være støm på karlen;)

 38. Min iPhone er desværre begyndt på indimellem at slukke helt umotiveret når batteriet er på 15% -andre gange kan den holde til et et helt opkald, selvom batteriet siger 2% – så med sådan et ‘skitzofrent’ batteri vil en powerbank i tasken nok give lidt mere ro i sindet 😅. Hvis jeg vinder, vil jeg helst have én i sandfarvet 😊

 39. Jeg vil starte med at sige tak! Tak for en helt fantastisk blog, som jeg ELSKER alt læse. Jeg ser altid frem til, at der kommer et nyt blogindlæg fra dig.

  Når det kommer til en powerbank, så vil jeg da også prøve at deltage. Hvis jeg skulle være den heldige, ville jeg gerne have en i blå ☺️

 40. Helt sikkert en, jeg godt kan blive glad for at have i hverdagen. Jeg har ligesom dig en iPhone og bruger den nærmest til alt, så den skal oplades på de ‘gode’ dage. Jeg har flere småjobs så jeg er afhængig af at batteriet ikke løber tør – og jeg er ikke altid glad for at oplade min mobil på arbejdspladserne da jeg føler at det signalerer at jeg kun har fokus på mobilen.

  Så den der lækre ugle (a la powerbank) vil være super lækkert for mig!
  Ønsker den i mørk blå.

 41. Uhhh, jeg gad virkelig godt at vinden en, og den må gerne være mørkeblå 🙂
  Oooog, så elsker jeg i øvrigt at læse med her, på instagram og på snappen. Jeg kommenterer ikke så tit, men jeg synes at du er så hyggelig, klog og sjov 🙂 og dine banke, banke på er geniale (y)
  (Og det er altså ikke fedteri i et håb om at vinde, jeg mener det sgu) 🙂

 42. Lad mig lige starte med at sige at jeg følger en del på Snapchat nu, og alligevel bliver jeg mest glad for at se at der er nye storys fra dig, så tak fordi vi må få et indblik i din hverdag på den måde og ikke mindst se dine alt for søde børn.

  Jeg vil gerne vinde powerbanken i sandfarvet , fordi så kan jeg nemmere finde den i min taske, hvis jeg altså vinder den 😉

 43. Sådan en mørkeblå ugle vil hjælpe mig meget. Er på barsel og jager pokemons når jeg går tur med barnevognen 😉 Det kræver noget strøm!

 44. Ok, det er den ondefløjtme en god give away. For den får du en banke på’er. I anledningen af juleskummet i butikkerne præsenterer jeg Vivi:
  – Banke banke på.
  – Hvem der?
  – Vivi!
  – Vivi hvem?
  – Vivis you a merry christmas
  Kh Fru Flag aka Sofie

  PS. Mørkeblå

 45. Ej ej ej.. jeg ville elske sådan en! Min veninde har en og de er jo så geniale! Jeg tænker den ville være perfekt at have med i kolonihaven, her mangler jeg ofte strøm da der ikke er strøm :/ jeg og mine brokeass krydser fingre.. ønsker mig en i blå. Vh Jannie

 46. Jeg ønsker mig en sort ugle – hold op, den er fin! Og helt perfekt til min tlf, der også kun lige klarer en halv dag, når det går højt!

 47. Jeg vil have samme farve som din – blå!
  Ooooh my! kender ALT til den der (manglende?) stedsans, så min tlf suger helt klart også en stor del af sin strøm på kort appen (og blogs. Og Instagram. Og fb. Ja nok eet samme som alle andre 😉 )

 48. Jeg ønsker mig en mørkeblå. Ps vdr. dit forrige indlæg så har jeg arbejdet i hele to forskellige favørs i mine unge dage 😉

 49. Det er vist ikke helt forkert med det selvdestruerende iPhone batteri…på trods af det er jeg den stolte ejer af en iphone 4! Og den ku sgu godt bruge noget power:) mørkeblå som din

 50. Jeg ville elske at få den i mørkeblå! Den vil nok primært blive brugt under lange unidage, hvor der er stor rift om stikkontakterne 😉

 51. Jeg vil ønske jeg vinder. Jeg vil give den til min søn på 10. Han spiller pokemon, og bliver mildest talt tosset og rigtig ærgerlig, når verdens bedste pokemon er tilgængelig, men telefonen er tør for strøm. 😃

  1. Hov… det gik da lidt stærkt. Jeg mente selvfølgelig, at “jeg også hader”.
   Og så er det den sandfarvede 🙂

 52. Den mørkeblå ser ret sej ud – jeg er sikker på at min kæreste (som ofte er set gå ud ad døren med 19% batteri tilbage (seriøst kvinde, tænk dog lidt frem?!)) ville sætte ekstra pris på mig, hvis jeg vandt sådan en til hende! 🙂

 53. Jeg ønsker mig en mørkeblå ugle. Hvis jeg vinder, vil jeg måske endda overveje at låne den ud til teenageren ind imellem – hans telefon er altid gået død, når jeg skal have fat i ham ;-D

 54. Den mørkeblå er mega fed den ønsker jeg mig 👍🏼😊 Min telefon læber altid tør for batteri i det sekund jeg har købt en mobilbillet. Og så kan jeg af gode grunde ikke komme med bussen fordi jeg ikke kan fremvise billet, mega nederen 😬😩

 55. Nøj! Sådan én i mørkeblå ville jeg blive glad for! Dog ville jeg nok låne min kæreste den et par måneder. Han bruger al sin strøm på at streame og spille, at han ikke har strøm til at SMSe med sin stakkels kæreste, der sidder hjemme på barsel. En Powerbank må være løsningen – og så kan jeg jo altid snuppe den igen når min barsel er slut 😏

 56. Kan faktisk også bedst lide den blå, men den er sindssygt fed! Sys det sjovt den ligner noget og ikk bare er en klods😊😊
  Mit månedskort er på tlf, så oplevede så sent for et par dage siden at min tlf løb tør, da der var 30% tilbage😳 Så var nødt til at stå af med cykel i regnvejr for at tjekke ind på rejsekortet! Så sådan en er mere end velkommen i min taske😊 God søndag

 57. Nøj, nøj, nøj, hvor er den dog sød! 😍 Og praktisk samtidig 😉 Sådan en kunne den fattige studerende (som siden for nyligt er uden fritidsjob 😱) godt bruge – og blå er min yndlingsfarve 😁😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.