Nogen gange tager det vist overhånd….

Johanne delte i går på sin IG, at man kan få nissedøre i Flying Tiger for tiden. For et kort øjeblik var jeg fristet til at købe en, som kunne danne rammen om dette års pakkekalender. Ane fik adventsgaver sidste år, men i år bliver det en lille ting hver dag. Og det ville nissedøren jo være genial til! Ane ville uden tvivl synes, at det var mega hyggeligt. Og det ville det sikkert også være. Det er bare sådan lidt brugt, ikk’? Med rette – for det er en fin idé! Jeg vil bare gerne ha’, at vi laver vores egne traditioner. Noget ungerne kan glæde sig til år efter år, noget der er helt særligt for vores familie, noget Palæ Pompøsk….

Så nu gør vi i stedet noget, som både mor og datter vil elske. Ane vil elske pakkerne, jeg vil elske processen og forhåbentlig også resultatet:) Og måske vil Ane og Jasper om 30 år komme i kæmpe konflikt om, hvem af dem, der skal overtage deres barndoms yndlingsrekvisit (argh okay, måske jeg har lidt for høje forventninger til mig selv og mine kreative evner!).

Jeg laver sgu da et Palæ Nissebo!

Indtil videre har jeg slagtet en flyttekasse, indkøbt kunstigt sne og fundet bitte små juletræer frem. Jeg går hele vejen og skruer op for alle tangenter.

Gertrud Sand has got nothing on me;)

img_0584

0 kommentarer til “Nogen gange tager det vist overhånd….”

  1. Hjemme hos os tabte nissen sin støvle, som vi skulle ud i haven og lede efter. Når vi så havde fundet den, var nissen så glad for at vi passede godt på den, at han kom med gaver nogle gange i løbet af december. Det var også en god tradition!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.