Op- og nedture

Dagens nedture:

 • Jeg har kun sovet to timer i nat. Eller i morges. Fra 5-7.
 • Der er hul i mine strømper. Jeg har lavet en aftale med mig selv om at smide alle hullede strømper ud. Men jeg er ret sikker på, at jeg i så fald ikke har nogen strømper tilbage.
 • Elastikken i mine trusser er gået. Efter en nat med kun to timers søvn magtede jeg ikke at lave den bevægelse, det ville kræve at tage trusserne af igen og tage nogen andre, MED elastik, på i stedet.
 • Jeg har brugt det meste af dagen på at hive op i mine trusser.
 • Jeg kom for sent af sted på loppemarked, fordi Jasper ikke ville sove til formiddagslur (han havde jo også sovet hele natten! Eller…) og gik lige præcis glip af fire stole, som jeg er ret sikker på er røv mange penge værd.
 • Jeg nåede ikke at holde mig for ørene, så jeg hørte, hvad stolene blev solgt for. 50 kr. Samlet!
 • Kl. 17.30 bestilte tøserne og jeg mad. Just Eat sagde 45 min. levering. Den efterfølgende kvittering på mail sagde kl. 18.50.
 • Maden er stadig ikke kommet. Damen fra restauranten siger, at vi kan forvente den kl. 19.30. Altså 2 timers levering. Hvilket jo er nemt at forklare de fire meget sultne børn! (Edit: den kom 19.15. Bravo! Med en pizza for lidt….)
 • Jeg er træt. Og sulten. Og har siden kl. 14 kun fået en ostemad, en håndfuld chips, en øl og et glas vin. Træthed og sult er en virkelig skidt kombination. Som får mig til at skrive blogindlæg om virkelig nederen ting. Og bruge ord, som ‘nederen’….

Dagens opture:

 • Yay! Jeg fik to timers søvn.
 • Jeg huskede at tage trusser på! Det er ikke nødvendigvis en selvfølge;)
 • Oliver var så sød at holde øje med ungerne, så jeg kunne tage på loppemarked.
 • Jeg fandt de skønneste, små skåle på loppemarkedet!
 • Jeg har fået dejlige veninder med dejlige børn på besøg:)
 • Jeg har i den anledning handlet to flasker vin, fire specialøl, tre poser chips, to poser M&M’s og lige over et kilo bland-selv-slik.
 • Vinen virker meget bedre på tom mave.
 • Og pizzaen smager med garanti endnu bedre, når man har ventet på den i to timer.
 • Nu kan jeg nå at putte Jasper, inden maden kommer OG skrive blogindlæg imens!

Ps. Husk at du stadig kan nå at være med i min give away, hvor du kan vinde en power bank:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.