Ægte skønhed kommer indefra….

Jeg var sgu pæn i weekenden! Ja, sådan i al beskedenhed og hvis jeg skal sige det selv.

Ovenpå de sidste måneders træt med træt på, hvor min spejlbillede flere gange ugentlig har råbt efter mig, at den kat for længst burde være skåret ned og begravet, så var det satme tiltrængt sådan at føle sig pæn. ‘Ægte skønhed kommer indefra!‘. Ja ja, det er fint, du. Men den kan ha’ svært ved at trænge igennem flere måneders størknet gylp og fastgroet underskud! Og i de tilfælde kommer skønhed altså fra fine, små bokse og, i lige i dette tilfælde, svigerkusiners kyndige hænder.

Min søster holdt fødselsdag for en flok tøser i lørdags, og hendes svigerkusine (hendes kærestes kusine), Sascha, er sådan én, der bare altid ser pisse godt ud. Og jeg kom muligvis til at savle lidt i hendes foundation, da hun rullede sit arsenal af lækre produkter ud og med den største naturlighed tryllede et mesterværk frem i spejlet. Så hun gav også lige mig en omgang, inden alle hendes produkter druknede i mundvand;) Og før jeg nåede at tømme min tysk-importerede dåsebajer, havde hun tryllet en smuk kvinde frem under laget af træthed ved hjælp af lidt make up og et krøllejern.

For at gøre hele denne selvcentrerede og overfladiske fortælling endnu bedre, så skulle fødselsdagen holdes hos min mor. Og hvor jeg er hende med kopperne (og skålene og dåserne og dimsedutterne), så er min mor hende med spejlene. Hun har spejle i samtlige rum i huset, hvorfor jeg brugte det meste af aftenen på at sige “How ‘ you doing??!” – til mig selv.

Jeg har tidligere talt om gerne at ville blive lidt bedre til det der med dullegrej (læs evt med her og her), men der kan i visse tilfælde være virkelig langt fra tanke til handling. Det er ligesom med mad – jeg vil gerne lave nogle spændende, nye retter, men det kræver at jeg øver mig, læser opskrifter og bruger penge på eksotiske ingredienser. Og så ender jeg bare med at lave havregrød. Havregrød er fint. Det smager godt og det mætter. Men nogen gange, bare nogen gange, så vil jeg altså gerne ha’ et eller andet, der lyder fransk, dufter pakistansk og smager af rendyrket lækkerhed. På samme måde vil jeg også gerne engang imellem ligne noget andet en havregrød. Udelukkende for min egen skyld, fordi det er så ufattelig rart at føle sig pæn.

I dag ser jeg træt ud igen. Det var et krøllejern, ikke en tryllestav;) Men Sascha har lovet at give mig et lynkursus en dag, hvilket jeg virkelig glæder mig til! ‘Det handler jo ikke om, hvordan man ser ud, men hvordan man føler sig!’ – tjek. Men lige for tiden føler jeg mig mest af alt gammel og grå, og hvis jeg kan farvelægge den følelse med en smule blush, så skal du satme se mig brodere palietter i mine øjenbryn og give min læber en tur med malerrullen! Ku’ dog være jeg skulle overveje først at pille alle vores spejle ned. Der er jo også nogle børn, der skal fodres fra tid til anden;)

Det obligatoriske 'teenager på toilet'-selfie;)
Det obligatoriske ‘teenager på toilet’-selfie;)

0 kommentarer til “Ægte skønhed kommer indefra….”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.