I 8A med kurs mod himlen

Egentlig havde jeg planer om at spamme jer med lidt flere billeder af finurligheder fra Palæet i dag, fordi det blev efterspurgt forleden. Men så ville Jasper ikke sove til middag, der kom en for at kigge på vores (stadig!) defekte ovn og så skulle der blandes fredagsslik. Hverdagsting, I ved.

Men nu er jeg smuttet fra dem. Fra hverdagstingene og fra Fyrsten og ungerne, både de små og den store. De skal nok klare sig – jeg huskede jo fredagsslikket. Jeg skal også nok klare mig. Selvom jeg er liiiidt træt og har fået (endnu??!) en bums på størrelse med Fyn. Det er lige meget. Jeg sidder nemlig i skrivende stund i 8A med kurs mod himlen.

Vi skal fejre Marias fødselsdag på samme dunkle værtshus, hvor vi fejrede Paulinas for et par år siden. Dengang gik det vist lidt heftigt for sig. Vi sluttede i hvert fald først ‘aftenen’ af på MacD kl. 5. Eller faktisk sluttede den vist først ved 6-7 tiden, da jeg erfarede,  at Maria aldrig havde set ‘The Goonies’ og forsøgte at overtale hende til, at den ville være glimrende selskab til vores hjemmebragte chili cheese tops. Jeg faldt i søvn, før posen blev åbnet. Og Maria har stadig ikke set ‘The Goonies’. Jeg ved ikke helt, hvilken af de to ting, der er mest katastrofal.

Så vildt bliver det ikke i aften. To af os har babyer derhjemme. Men det bliver en fest alligevel. For jeg hævede 100 kr. over, da jeg købte fredagsslik. Og fik dem udbetalt i 10’ere. Til jukeboxen:) Vi skal drikke bajere, sludre og skråle alt for højt med på “Sådan nogen som os”, selvom ingen af har brug for en kæreste. I aften har vi kun brug for hinanden:)

img_0972

0 kommentarer til “I 8A med kurs mod himlen”

  1. Åååh jeg er misundelig! Kan fyrsten godt putte Jasper? Aka no boobs? Jeg har en ALT for ammeglad dreng herhjemme, som kun kan sove med bryst. Nu på 9. måned…

    1. Ja, det kan han heldigvis:) Det har holdt lidt hårdt, fordi han ikke ville tage flaske, så i lang tid turde jeg ikke rigtig tage nogen steder, hvor jeg ikke havde mulighed for at komme hurtigt hjem (har godt nok stadig aldrig været mere end 10 km væk). Men de sidste par gange har han fået udmalket mælk i kop, og det er heldigvis gået fint:) Med Ane havde jeg ikke det store behov for at komme ud, men må indrømme, at det fylder lidt mere denne gang. Håber for dig, at det snart bliver din tur:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.