Julegave-idéer til Fyrsten

Annonce // indlægget indeholder affiliate links.

Det er den tid. Julegaveindkøb.
Jeg både elsker og hader det. Der er intet bedre end at give dem, man holder af, den helt perfekte gave, men det kan fandme også være svært at finde netop det.

Fyrsten ønsker sig allermest en ny vinterjakke. Men den er han simpelthen nødt til selv at være med til at vælge. Det duer ikke rigtig som gave, når han ikke har et specifikt mærke eller model i tankerne. Så jeg må selv tænke kreativt, for manden mangler jo ingenting!

Og det hjælper ikke mig synderligt at hoppe ind på de andre bloggeres ‘Gaven til ham‘-indlæg. For de er ikke gift med en fyrste. De er gift med mænd, som øjensynligt enten går op hudpleje, tøj og flotte ure eller læser tykke biografier om fodboldspillere og politikere. Og så har de et helt andet gavebudget, end vi har. Jeg er altid ved at falde lidt bagover, når jeg ser, at nogen får en iPhone 7 eller et par Christian Loubohvaffornoget-sko. Mega fedt for dem – mega meget over budget for os!

Fyrsten er en simpel mand. Han vil bare gerne have nogle lune strømper og en god special-øl. Ja, eller en hindbærroulade og et blowjob;)

Nu har jeg fundet et par sager, som kunne være rigtig gode bud på en gave til min Fyrste. Den dyreste koster 300 kr. Så kan det være, jeg smider en hindbærroulade oveni;)

img_1198

Star Wars-gadgets, naturligvis. Fordi han er vild med Star Wars, og fordi de er lidt sjove:)
Alle tre ting er fra Coolstuff.dk. Stabelkruset kan danne tre forskellige figurer og findes her – de sorte krus skifter farve, når man hælder varme drikke i og findes her – og lamperne, som få i 6 forskellige versioner, findes her. Jeg er vild med Chewbacca og Yoda:)

img_1200

Lukas Grahams ‘Blue Album’ har Fyrsten allerede nu på cd i bilen, og den hører han en del. Det ville være sindssygt fedt også at have den på vinyl! Også for mig;)

img_1179

Sidst, men ikke mindst, kunne jeg (ja, helt seriøst!) godt overveje at klikke en af disse sweatre hjem under juletræet. De er simpelthen så grimme på den allerfedeste måde, og jeg kunne faktisk godt se Fyrsten med et rensdyr på maven:) Han er også pisse pæn i rød!

Smid endelig nogle gode idéer til manden, der har alt, hvis I lige ligger inde med et genialt forslag:)

Og Jess – hvis du læser med her: Hvad fanden laver du, altså?? Vi havde en aftale! Du LOVEDE, at du ikke ville læse med! Nu får du bare slet ikke noget. Og ps. Jeg smider snart et indlæg med mine ønsker. Dét må du gerne læse:) Og nej, jeg ønsker mig ikke olie til min symaskine eller lappegrej. Så det skal du ikke give mig. Igen….

 

 

 

 

 

0 kommentarer til “Julegave-idéer til Fyrsten”

  1. Man kan få sådan nogle fine læder nøgleringe hvor man selv kan bestemme hvad der skal stå på den. Overvejer selv en til min kæreste hvor der står “Far” på, da vi skal ha en lille pige tik januar. Mener de koster 150, hvilket jo er et helt acceptabelt beløb, når man egentlig har aftalt ikke at give hinanden gaver i år 😳😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.