Forresten #11

 • Er jeg netop nu ved at læse ‘Min usynlige søn’. En bog om sorg skrevet af en far, som mistede sin 6-årige søn til kræft. Av, altså:( Det er på en og samme tid det sørgeligste og smukkeste, jeg nogensinde har læst. Jeg lover at smide en anbefaling, når jeg er færdig.
 • Puttede Fyrsten Jasper i går aftes. Selvom jeg var hjemme. Han faldt i søvn til ‘Pianoman’ – uden babs! Fremtiden er lys og lovende:)
 • Er Ane syg. Sådan rigtigt med feber og det hele. Og jeg er slet ikke der, hvor jeg nyder, at hun gider ligge på mit bryst. Jeg vil bare ha’ min glade pige tilbage!!!
 • Var der en masse af jer, der anbefalede mig at give ‘Modern Family’ et skud, nu hvor jeg havde set ‘How I met your mother’ færdig. TAK! Jeg er kun en fem-seks afsnit inde, men er allerede fan:)
 • Var jeg til gengæld ikke så meget fan af slutningen på ‘How I met your mother’….. Øv! Er jeg mon ene om det?
 • Blev jeg i dag ringet op af en gut, som gerne ville købe en bog, jeg har til salg på dba. Vi aftalte, at han ku’ komme søndag. Jeg tilføjede, at jeg lige ville sende ham en sms, så han havde mit nummer og ku’ skrive, inden han kom. Altså mit nr., som han lige havde ringet op til….
 • Faldt jeg i går – igen – over en facebook-kommentar omkring amning, hvor personen mente, at det er sundhedsskadeligt, altså rent fysisk, hvis man ammer mere end 6 mdr. En eller anden, stik hende en flad et bryst!
 • Går blogland jo amok med gode shoppetips og rabatkoder i morgen i forbindelse med Black Friday. Jeg vil naturligvis gerne ha’ del i kagen og hive lidt affiliatekroner ind, ingen grund til at lyve der! Men for ikke at spamme jer med flere af den slags indlæg end højst nødvendigt, så laver jeg lige et afsnit inde under ‘Støt bloggen/rabatkoder‘, hvor jeg smider relevante tilbud ind. Så skal I alligevel shoppe i morgen, kan I evt. gøre det den vej, og skal I ikke, så kan jeg godt forstå jer;)
 • Kom jeg til at fornærme Lillemors kanelsnegle forleden. Hvorfor kan I se her – de er simpelthen så grimme! Men det var sgu lidt tarveligt af mig. Jeg mener, hun var jo så sød at bage mine kanelsnegle færdige i sidste uge, da vores ovn gik i stykker. Det var virkelig pænt af hende. De blev næsten ikke sorte. Næsten;)
img_0728
Tallerknen? Den får I en forklaring på i næste uge;)

0 kommentarer til “Forresten #11”

 1. Modern family er fantastisk og bliver kun bedre! Mht slutningen på HIMYM kan jeg anbefale at lade den synke ind og se den igen. Jeg var stærkt utilfreds første gang, men nu føler jeg at det ikke kunne gå på andre måder 🙂

  1. Det kan godt være, at den bare lige skal ha’ lov til at lande i mig. Er jo mest af alt også bare irriteret over, at den er slut!

 2. Nu skrev jeg vist nok til dig, at jeg var noget nær den største HIMYM-fan, yes? Fik vist ikke skrevet, at jeg boycuttede hele den sidste sæson. Den er plat og forhastet og mangler den charme, de ellers havde haft held med t bygge opbinding da. For mig udvander den sæson totalt hele serien, og den har fakkertalt ødelagt min før så temmelig vilde besættelse af den (vi snakker citater fra den i helt almindelige samtaler… ja…). Så nej, du er ikke alene! Faktisk var der så mange, der brokkede sig over slutningen med Robin (som eftersigende blev skrevet og filmet allerede inden de lavede sæson 2), at de har lavet en alternativ slutning. Den retter lidt op på det, du kan finde den på youtube 🙂

  1. Den er jeg nødt til at finde, kan jeg godt høre! Og ja, jeg synes også, at jeg blev helt forpustet i den sidste sæson, og synes desværre bare at slutningen var utroværdig og meget lidt original….

  2. Jaaaaa, Skalotteløg! Sidste sæson er lård! Jeg synes egentlig idéen om at moren døde og det alligevel blev Robin og Ted er rigtigt fin. Men shit, hvor er det dårligt eksekveret! Og ja, hele sidste sæson var bare så plat og karikeret. Syntes man så lidt af det samme i de sidste sæsoner af Venner, dog ikke i så ekstrem grad.

 3. Helt helt enig i skuffelsen over HIMYM-afslutningen, den var dæleme træls.. jeg vil fluks inde og finde den alternative! Når du løber tør for MF så er Suits go’!(yummi mænd blandt andet :)..

 4. Pyha jeg har den bog på min Mofibo liste til når jeg kører til og fra arbejde, men er ikke sikker på den er forsvarlig at høre mens man kører bil 😱🙈 det kunne du måske lige smide en update på 😊

 5. Jeg ved ikke, om du ser så sent tilkomne kommentarer, men fra én babse-puttende mor til en anden: hvordan gjorde fyrsten det?? 🙊🙉🙈

  1. Jeg ved det helt ærligt ikke! Men vi er faktisk nået frem til, at det fremover bliver far, der putter. Det tager en krig, at få ham til at falde til ro, når det er mig. Han kravler rundt på mig, op og nappe lidt babs, så kravle lidt mere, tilbage til babsen og så klappe lidt. Når Fyrsten putter, får han lov at kravle rundt, indtil han ikke gider mere (hvilket oftest kun er 5 min, for han er træt). Så kravler han hen til far, lægger hovedet på hans bryst og bliver nusset og sunget i søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.