Mine julegaveønsker

Annonce // indeholder affiliate links

Jeps. Dette er sådan et indlæg, hvor jeg deler gaveønsker:) Ikke for at spamme jer med affiliatelinks, for der er kun ét i indlægget, og det er mest af alt tilfældigt. Men fordi I måske ku’ bruge lidt inspiration. Og fordi jeg satser på, at Julemanden læser med herinde. Faktisk mest derfor;) Så er du pænt ligeglad med, hvad jeg ønsker mig, og har du ikke tænkt dig at købe en gave til mig, så behøver du ikke læse videre;) I stedet kan du for eksempel læse dette indlæg med guldkorn fra børn inde hos Miriam – jeg var en lille smule tæt på at dø af grin!

Og nu til det med ønsker:

Jeg er ikke altid så god til at finde på ønsker til jul og fødselsdage. Jeg kan altid finde på ting, som jeg godt kunne tænke mig, men ting, jeg virkelig ønsker mig, er der længere imellem.
Det hænger selvfølgelig sammen med, at jeg er så priviligeret et menneske, at hvis der er noget, jeg mangler, så køber jeg det. Men det hænger også sammen med, tror jeg, at jeg ikke er så habil en shopper, hvis man kan kalde det dét. Jeg gik direkte fra SU til at skulle spare sammen til et bryllup til så at skulle betale for fertilitetsbehandling til at selv at skulle betale for min barsel. Og da alt det ligesom var overstået, ja så sad vi altså stadig i et hus, som konstant kræver at vi fodrer det med maling, filt og fugemasse. Vi er overhovedet ikke fattige. Ikke det, der ligner. Vi har bare prioriteret på en måde, der gør, at ‘ego-køb’ såsom nye, upraktiske sko virkelig bliver overvejet nøje, hvorimod pengene sidder lidt løsere, når resultatet er en hjemmebygget reol eller malede gulve – altså ting, der som sådan ikke er nødvendige, men som vi alle får noget glæde ud af. Jeg endte faktisk med at købe mig nogen Lola’er dengang for et par måneder siden – en af mine søde læsere, Tine, smed en dejlig kommentar om, at jeg altså burde købe de sko. Og da jeg læste den op for Fyrsten, var han enig. Så jeg tog på loppemarked, købte en fed stol for en slik, baksede den hjem på min cykel og solgte den med så stor fortjeneste, at jeg ku’ klikke sko hjem med samvittigheden nogenlunde i behold:)

Men! Nu er det jul lige om lidt, og jeg har fundet mig nogle skønne ego-ting, som jeg virkelig ønsker mig:)

img_1346

Lindas bog, ‘Vi er os selv’ – den ønsker jeg mig ret så meget. Fordi jeg synes, at Linda skriver helt vidunderligt på sin blog, og fordi jeg jo selv har en masse tanker om sæddonation. Vi er jo på ingen måde i samme situation, Linda og jeg – herhjemme er der en far. Der er også bare en donor. Men selv hvis jeg ikke havde haft sæddonation tæt inde på livet, så tænker jeg alligevel, at Lindas bog er værd at læse. Fordi jeg synes, det er vigtigt, at vi lytter på hinandens historier. At vi lærer noget af hinanden og bliver klogere på verden omkring os. Og jeg er sikker på, at Linda har helt vildt meget klogt og sjovt og spændende at sige:)

img_1328

Så ønsker jeg mig noget fra shoppen ‘Dress the bird’. Bare en af hver, tak! Hold nu kæft, hvor har de bare virkelig mange fine og meget Elisabethske ting!!! Men for ikke at forvirre Julemanden mere end højst nødvendigt har jeg, med noget besvær, udvalgt de ting derfra, som jeg ønsker mig allermest.

Nederdelen (599 kr.) findes her, bukserne (499 kr.) her og kjolen (799 kr.) her.

img_1326

De smukke cardigans koster 399 kr. og findes her, mens skjorten, også til 399 kr., findes her. Jeg ønsker mig nok cardigans og skjorte liiidt mere end kjole, bukser og nederdel, da jeg tænker, de er mere hverdagsvenlige. Men allerhelst tager jeg hele bunken;) Om ikke andet, så har jeg jo også fødselsdag en dag!

img_1344

Og så ønsker jeg mig de her støvler (affiliate link). Fordi de er ret så flotte. Og jeg kunne godt tænke mig at have et par hverdagsstøvler med lidt hæl.

Sidst, men ikke mindst, så ville et krøllejern fra HH Simonsen falde i virkelig god jord. Det var det, søde Sascha brugte, da hun dullede mig op til min søsters fødselsdag. Det hedder ‘sylen’ og kan fås for mellem 200 og 400 på dba. Man kan ligeså godt købe brugt, hvor man kan:)

Hvad ønsker I jer mon??

OG – så glæder jeg mig helt ustyrligt til i morgen. Både til den julekalender, som Lillemor og jeg skyder i gang, men nok allermest til at Ane skal møde nissen. Jeg er ved at finde ting frem til at pynte ladcyklen med, og jeg er sikker på, at det bliver helt usandsynligt hyggeligt:)

0 kommentarer til “Mine julegaveønsker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.