1. december – Jagten på den perfIGte jul.

Indlægget er sponsoreret af MamaProfylax. Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggeren Lillemor.

img_1437

VINDEREN ER FUNDET:)

Er du gravid og kunne tænke dig, at prøve en rebozomassage hos MamaProfylax (kan benyttes når du er mellem 37 og 42 uger henne), så skal du deltage på Lillemors blog og skrive “God Jul!” i hendes kommentarfelt. Er du nygravid (max 25 uger henne) så kan du vinde fødselsforberedelseskursus her på bloggen. Kommenter blot med “God Jul!”

Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrence. Man kan deltage i konkurrencen hele 1. december. Vinderne vil blive trukket i morgen d. 2. december og vinderne vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mail adresse!

Rebozomassage for gravide til Termin (uge 37-42): Rebozo betyder tørklæde/ sjal. Ved hjælp af et tørklæde vil du blive masseret igennem kroppen. Massagen hjælper dig til at få løsnet op i dine muskler omkring livmoderen. Massagen er en aktiv massage, hvor du det meste af tiden vil være vågen og deltagende. Afsluttende på behandlingen vil du få 10 min beroligende massage hvor du kommer helt ned i kroppen. Massagen har fokus på at øge dit velvære til termin og kan være med til at stimulere/ modne dig til at gå i fødsel. Behandlingen foretages af en jordemoder og på Frederiksberg, Sjælland. Værdi: 750kr. Varighed: 50 minutter. Læs mere om rebozomassage HER.

MamaProfylax er fødselsforberedelse i dokumenterede smertelindrende teknikker, som hjælper dig til et effektivt og aktivt fødselsarbejde! Har du en fødselshjælper der kommer med til kurset får han/hun konkrete strategier og redskaber til at være en tryg og aktiv coach! Fødselsforberedelsen består af 9 timers praktisk og teoretisk undervisning, fordelt på tre kursusgange. Alle kursusdeltagere får log-ind til kursusmateriale, herunder kursusbog, øvelsesfilm og lydfiler af samtlige øvelser. Materialet er en uvurderlig hjælp i din træning derhjemme både under kursusforløbet og mellem afsluttet kursus og selve fødslen. Undervisningen varetages af jordemødre. Værdi: 2.195kr. Foregår ligeledes på Frederiksberg Sjælland. 

Læs mere om deres fødselsforberedelse HER.

Er du ikke den heldige vinder, kan du – såfremt du er medlem af Danmark – få tilskud til fødselsforberedelse. Endvidere afholder MamaProfylax ofte gratis temadage om smertelindring. Næste temadag er 15. december fra 10-12. Læs mere om det HER. Følg MamaProfylax på Facebook HER, på Instagram @mamaprofylax (for masser af gode jordemoder-råd!) eller se deres hjemmeside www.mamaprofylax.dk.

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Jeg har jo i øvrigt selv prøvet Rebozomassage, da jeg var højgravid. Læs om min oplevelse HER. Og husk at følg med i morgen i Jagten på den perfIGte jul!

0 kommentarer til “1. december – Jagten på den perfIGte jul.”

    1. Juhuuuuuu!!! Den er jeg SÅ glad for at have vundet! Både min kæreste og jeg glæder os allerede til at komme afsted😊
      Tak for fantastisk god konkurrence med det bedste udfald!😄

  1. Må man deltage på vegne af en veninde som er i 20. uge, så hun måske kan vinde et fødselsforberedelsesforløb, som jeg kan være den glade overrækker af?😃 God jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.