Musik med langhårede mænd

Jeg kom til at gå lidt amok i dag på snappen (Fyrstenogfruen, hedder jeg. Ja, opfindsomt, ikk’?!). Ikke med mine seneste køb fra Zalando eller min frokost eller mine fødder i bevægelse (Forstår det stadig ikke helt, er det Snapchattens svar på selfies? Det er jo nærmest obligatorisk, at man minimum én gang om dagen, snapper sine sko. Vil I gerne se mine træsko, når jeg går ud med skraldespanden – så sig til! Eller, det er faktisk Fyrstens træsko. Hælen på min egne er ligesom rådnet op. Aner ikke hvordan, det kan lade sig gøre. Men det gør ikke så meget, for jeg vil også hellere bruge Fyrstens – de er hurtigere lige at stikke i. Okay, verdens længste, mærkeligste indskudte bemærkning.). Næ, jeg har delt musikvideoer med langhårede mænd.

Youtube foreslog mig Michael Bolton, og ja, det var faktisk ikke noget helt skidt forslag! Og så greb det ligesom bare om sig, hvilket sker for mig ind imellem. Særligt når jeg i virkeligheden burde ordne vasketøj. Så nu har jeg lavet jer en lille liste (selv tak!) med musik med langhårede mænd. Enjoy;)

Dette nummer med Michael Bolton havde jeg på sådan en cd med blandede numre, da jeg var en 10-11 år gammel, og jeg hørte det på repeat!

Extreme’s “More than words” havde min far på en cd i sin bil. Den bestod faktisk hovedsageligt af tysk musik, hvilket måske var grunden til, at han altid spillede dette nummer. Den ligger faktisk på en playliste på telefonen. Jeg synes, det er en dejlig sang. Men ind imellem skal musikvideoen ses – kun pga håret;)

Aerosmith’s “Cryin'” og “Crazy” – her er det svært for mig at vurdere, om jeg er mest vild med sangene eller videoerne. Som teenager havde jeg dem på VHS, optaget fra et eller andet musik-program, og jeg har hørt dem til uendelighed. Alligevel er jeg ikke engang tæt på at være træt af dem. Og ps. så var det pga musikvideoerne, at Alicia Silverstone fik sin rolle i Clueless. Og verden ville ganske enkelt ikke være det samme, hvis ikke dét var sket!

Min søster hørte en del Guns’N’roses og Nirvana i 90’erne. Og jeg hørte, hvad min søster hørte! Særligt “November Rain” har jeg altid elsket. Jeg syntes dog dengang, at Axl godt kunne have barberet sig i dagens anledning. Måske mest fordi min mor altid har nævnt det i forbindelse med sit bryllyp med sin dengang skæggede mand;)

Sidst, men absolut ikke mindst – Bon Jovi. “Always”. Naturligvis! Altid “Always”, hvor vi jo både møder en ung Felicity og Colin.

Ja, nu gik det lige ud over bloggen også. Men nogen gange skal man altså hylde de langhårede mænd. Og i dag var åbenbart en af de dage;)

NU vil jeg ordne vasketøj og skynde mig ned efter Ane! Nyd de langhårede mænd og god weekend derude:)

0 kommentarer til “Musik med langhårede mænd”

  1. Jeg tænkte faktisk på dig, da jeg skrev indlægget – vi skal så meget snart drikke rødvin og nørde gamle musikvideoer!!!!

 1. Youtube kan være den bedste/værste overspringshandling. Tak for en tur tilbage – dog, en poptøs som mig MÅ bare spørge, “Men hvor er Thomas?” Altså Helmig feks med Søs i “Sneen falder”, julesangen. Man aner dog en vis forskel i videobudget men alligevel 🙂

  1. Du har ret. Fuldstændig og helt aldeles. Det var en – tæt på utilgivelig – fejl fra min side, særligt med tanke på, at jeg nærmest har spist, drukket og trukket vejret gennem ‘Vejen væk’-albummet. Jeg kan sangene i søvne! Jeg endda luret den totalt uforståelige linie i “Hvis det er sådan du vil ha’ det”, som de fleste bare faker, når de skal synge med. Igen – det var en fejl af dimensioner, og kommer naturligvis ikke til at gentage sig;)
   Ifølge Wikipedia blev der brugt 1 mio. dollars på ‘November Rain’! Det er også en slags penge…

  1. Årh, mystisk, hele min kommentar er – som det ser ud på min fon – ikke kommet med.
   Nå, synes bare det var spøjst at hedder noget så voldsomt som Extreme, når man så producerer et af de mest bløde numre, der nogensinde er skrevet.
   Og tak til internettet/min fon for at få denne observation til at falde totalt til jorden.😞

   1. Jeg undlod også at svare, da kommentaren tikkede ind, fordi jeg ikke var heeeelt med på, hvad du mente;) Men ja – du har fuldstændig ret!:)

 2. Totalt i orden musiksmag. Lyden af min ungdom. Hvis man undre over navnet Extreme, skal man finde nogle af deres tidligste numre. Så giver det lidt mere mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.