3. december – Jagten på den perfIGte jul

Indlægget er sponsoreret af Kreakassen. Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggeren Lillemor.

img_1439

 

VINDEREN ER FUNDET:)

Du kan i dag vinde er en såkaldt Kreakasse Solo fra Kreakassen til ét barn og til en værdi af 249kr. Der er krea-ting til i alt 4 projekter. Skulle du være så uheldig ikke at vinde, kan du dog på deres hjemmeside (se nedenfor) få 15% ved køb i HELE januar måned, med brug af koden FruenogLillemor.

Husk at du også kan deltage i konkurrencen på Lillemors hjemmeside. Der trækkes en vinder på begge blogs, altså kan du fordoble dine vinderchancer ved at deltage begge steder:) Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrencen. Man kan deltage i konkurrencen HELE 3. december. Vinderne vil blive trukket i morgen d. 4. december og vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mail adresse.

Kreakassen er et nyt koncept til den travle børnefamilie, der ønsker at have lidt hyggelige og kreative stunder med børnene. Man kan abonnere på Kreakassen og få tilsendt en ny kasse hver måned. Kassen indeholder spændende projekter, der er tilpasset årstiderne og højtiderne og indeholder alt I skal bruge.

Følg Kreakassen på Facebook HER Instagram HER eller se deres flotte hjemmeside www.kreakassen.dk.

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Se en oversigt over hele julekalenderen HER. Og får du lyst til selv, at være lidt kreativ her i december måned og spice stemningen op med lidt nisse-drillerier der hjemme, så kig med i FyrstenogFruens indlæg HER. Og husk at følg med i morgen i Jagten på den perfIGte jul!

0 kommentarer til “3. december – Jagten på den perfIGte jul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.