4. december – Jagten på den perfIGte jul

Indlægget er sponsoreret af Den Blå Planet. Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggeren Lillemor.

img_1440

 

VINDEREN ER FUNDET:)

Der udloddes 2×4 billetter på hver blog.
Husk at du også kan deltage i konkurrencen på Lillemors blog, og dermed fordoble dine vinderchancer:)
Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrencen. Man kan deltage i konkurrencen HELE 4. december. Vinderne vil blive trukket i morgen d. 5. december og vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mail adresse.

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium. Det er muligt at komme helt tæt på tusindvis af forskellige fisk og havdyr og der er i alt 48 forskellige akvarier med over 7 millioner liter vand. Der vil være shows og fortællinger hver eneste dag og der er åbent alle dage året rundt (inkl. helligdage). Pris pr. voksen: 170kr. Pris pr. barn (3-11år): 95kr. Den Blå Planet er endvidere kåret som Københavns bedste museum for børn. Følg Den Blå Planet på Instagram HER, på Facebook HER eller opdater dig på deres hjemmeside www.denblaaplanet.dk.

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Se en oversigt over hele julekalenderen HER. Lillemor var engang i Den Blå Planet…men hendes Lillefar kørte lige en omvej til Sverige inden. Har du lyst til at læse om det scenarie, så kig med HER. Og husk at følg med i morgen i Jagten på den perfIGte jul!

0 kommentarer til “4. december – Jagten på den perfIGte jul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.