5. december – Jagten på den perfIGte jul

Indlægget er sponsoreret af forfatter Susanne Lykke. Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggeren Lillemor.

img_1441

Du kan i dag vinde et eksemplar af romanen “Mærket”. Så kommenter med God Jul i bloggens kommentarfelt. Der udloddes 2 bøger på hver blog. SÅ husk at du kan fordoble dine vinderchancer, ved at deltage både her og på Lillemors hjemmeside! Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrencen. Man kan deltage i konkurrencen HELE 5. december. Vinderne vil blive trukket i morgen d. 6. december og vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mail adresse.

Pressemeddelelse af romanen “Mærket-af psykopatens spind”:
Hvordan kan man blive forelsket i en psykopat? Hvordan slår man op med en psykopat? Hvordan kommer man videre efter en psykopat? Kan man finde sig selv igen? Pia der er skleroseramt og mor til to, vikles ind i et dramatisk og voldeligt forhold. For at overleve må hun flygte sammen med sine to børn og deres elskede hund. Fordrevet fra sit eget hjem, begynder kampen om at adskille sig fra psykopaten samtidig med at skulle generobre sit eget hus. En både psykisk og fysisk udfordring i den ulige kamp, kvinden mod psykopaten. Tiden med vold og trusler i stor kontrast til omgivelsernes sorgløse dagligdag og tilværelse. MÆRKET er en stærk personlig historie, der handler om at komme igennem og ud på den anden side. Pia fortæller livsbekræftende og ærligt om, hvad der sker i psyken, når man møder en vaskeægte psykopat.
Susanne Lykke debuterer med en hudløs beskrivelse af hvorledes det kan gå, når man går forkert “i byen”. Bogen holder sine læsere fanget til sidste side.
Forlaget Legimus er glade for at kunne præsentere bogen med et emne, der er meget relevant i tiden, hvilket utallige livshistorier i medierne bekræfter uge efter uge.
Med venlig hilsen/Arne Lybech.

Følg forfatter Susanne Lykke på Facebook HER eller se hendes hjemmeside www.susannelykke.dk hvor du kan læse flere anmeldelser og se, hvad andre synes om bogen. Og kunne du være interesseret i at købe bogen kan den købes HER til den nette sum af 185kr.

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Se en oversigt over hele julekalenderen HER. Og har du lyst til at læse flere bog anbefalinger, så kig med HER.

0 kommentarer til “5. december – Jagten på den perfIGte jul”

  1. Tusinde tak for Kreakassen, den vil med sikkerhed bringe lykke herhjemme.
    Tak for en god julekalender af jer to gæve mødre -)

  2. Det er dælmdytme ÅRETSjulekalender I har fået griflet sammen!! Klap på skulderen til jer 🙂 er spændt på morgen dagens afsnit og det efter og det efter igen og det efter igen og det efter og det efter igen igen….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.