6. december – Jagten på den perfIGte jul

Indlægger er sponsoreret af Olivy. Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggeren Lillemor.

img_1442

I dag kan du vinde Olivy. Der udloddes 2 flasker på 250ml på hver blog – så i alt 4 vindere! Husk at du også kan deltage i konkurrencen hos Lillemor og dermed fordoble dine vinderchancer 🙂
Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God jul!” kommentarerne, medregnes for deltagelse i konkurrencen. Man kan deltage i konkurrencen HELE 6. december. Vinderne vil blive trukket i morgen d. 7. december og vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mailadresse.

Olivy har flere funktioner, idet det både beskytter huden mod affaldsstoffer fra urin og afføring, men også forebygger rødme og irritation. Endvidere renser og plejer det huden. Olivy er i øvrigt fuldstændig naturligt og der er ingen brug af parabener, konserveringsmidler, aluminium og parfume. Desuden er Olivy dermatologisk testet og også allergimærket!
Følg Olivy på Facebook HER, på Instagram HER eller se deres hjemmeside www.olivy.dk for demonstrationsvideoer og yderligere information. Hele forhandlerlisten for Olivy kan findes HER.

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Se en oversigt over hele julekalenderen HER. Og nu hvor vi taler bleskift…så se Lillefars illustration af en rimelig hård nat, som Lillemor havde da Mandlen var spæd. Læs med HER.

0 kommentarer til “6. december – Jagten på den perfIGte jul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.