9. december – Jagten på den perfIGte jul

Indlægget er sponsoreret af Slagter Steen & Ko.
Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggen Lillemor.

img_1445

Kunne du også tænke dig at få fingrene i noget godt kød, så smid en “God jul”-kommentar. Du har nemlig mulighed for at vinde en ugepakke bestående af 1 kg hakket skinkesmåkød, 1 kg hakket oksekød, 1 kg kyllingfilet, 4 stk møre bøffer, 8 stk svinekoteletter, 1 kg gullasch og 1 kg skinkekød i tern .

Slagter Steen & ko ligger i Vanløse, Jernbane Allé 25b. De leverer i storkøbenhavn (og omegn), så du skal være bosat her for at deltage i konkurrencen.

Husk at du også kan deltage i konkurrencen på Lillemors blog. Der trækkes en vinder på begge blogs, altså kan du fordoble dine vinderchancer ved at deltage begge steder:)
Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrencen. Man kan deltage i konkurrencen HELE 9. december. Vinderne vil blive trukket i morgen d. 10. december og vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mail adresse.

Tjek deres hjemmeside www.slagter-steen.dk ud og kig på deres kødpakker HER, hvor der er både ugepakke, 14 dages pakker, fedt-fri pakke og månedspakke. Både Lillemor og jeg benytter dem privat, så de kan varmt anbefales! Deres pølse er SÅ lækker! Endvidere tager de også ud og afholder grill arrangementer – Lillemor brugte dem selv til sit bryllup i sommers. Få også informationer om Slagter Steen på deres Facebook side Slagter Steen & Ko HER.

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Se en oversigt over hele julekalenderen HER.

Er du humør til lidt mere pølse, kan du med fordel læse med her😉

 

 

0 kommentarer til “9. december – Jagten på den perfIGte jul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.