11. december – Jagten på den perfIGte jul

Indlægget er sponsoreret af sundhedsplejerske Helen samt Gads forlag.

Endvidere er denne julekalender lavet i samarbejde med bloggeren Lillemor.

img_1447

Du kan i dag vinde Helens bog til far fra Gads forlag.
– du skal blot skrive “God jul” i kommentarfeltet.
Husk at du også kan deltage i konkurrencen på Lillemors blog. Der trækkes en vinder på begge blogs, altså kan du fordoble dine vinderchancer ved at deltage begge steder:) Alle andre kommentarer er også velkomne, men kun “God Jul!” kommentarerne medregnes for deltagelse i konkurrencen. Man kan deltage i konkurrencen HELE 11. december. Vinderne vil blive trukket i morgen d. 12. december og vil få direkte besked. Så husk at udfyld med mail adresse.

Helens bog til far handler om, hvad man som far bidrager med, hvordan man får en god tilknytning til barnet, både i dets første levetid, hvor moren ofte fylder det meste i det lille barns verden, og senere i opvæksten, hvor det er andre udfordringer, som melder sig.

Bogen behandler også de udfordringer, som man kan møde i parforholdet, når man er blevet forældre, og det er svært at finde tid og overskud til voksen kærlighed og nærvær. Og den omhandler farrollen i forskellige familiekonstellationer: efter skilsmisse, i homoseksuelle forhold og i sammenbragte familier.

Helens bog til far er – til forskel fra de fleste farbøger på markedet – skrevet af en sundhedsplejerske og børneekspert. Det er en bog, som tager emnet og far alvorligt, en håndbog til fædre om, hvordan man er far på den bedste måde for sit barn.” (Fra Gads hjemmeside)

helens-bog-til-far_tryk

For flere spændende titler kan du følge Gads forlag på FACEBOOK eller på HJEMMESIDEN.

Og skulle du ikke være den heldige vinder, kan du købe bogen fra Gads forlag, samt Helens andre bøger med 15% frem til 31. januar 2017. Du skal blot bruge koden FruenogLillemor.

Har du lyst kan du følge @monsterkedeligunderskudsmor og @megaflotoverskudsmor på Instagram.

Se en oversigt over hele julekalenderen HER.

Og vil du høre lidt om de der fædre, som Lillemor og Fruen til daglig deler fjernbetjeningen med, så kan du læse med HER og HER.

Og husk at følg med i morgen i Jagten på den perfIGte jul!

0 kommentarer til “11. december – Jagten på den perfIGte jul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.